↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse
  2. Advokat og andre tjenester

TjenesteTorget tilbyr en gratis tjeneste der du kan raskt og enkelt kan innhente mange gode tilbud på ulike tjenester og produkter. Dette gjør at du kan sammenligne både pris og vilkår, og på den måten gjøre smartere valg for din privatøkonomi. Siden 2004 har TjenesteTorget hjulpet over 600 000 privatpersoner og antall fornøyde brukere øker hver dag. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema med informasjon om hva du er på jakt etter, og deretter velge det best tilbudet for akkurat dag. Under kan du lese om noen av produktene og tjeneste du kan få tilbud på hos oss:

 

Varmepumper

Investering i varmepumpe  vil gi deg et godt inneklima med behagelig temperatur. I tillegg kan du spare inn på strømkostende, ettersom en varmepumpe gir tre ganger så mye varme per krone strøm brukt sammenlignet med andre varmemåter. Varmepumper er også mer miljøvennlig av den grunn. Tjenestetorget samarbeider med flere store produsenter av varmepumper, slik som deriblant Daikin, Panasonic og Toshiba. Gjennom vårt skjema kan du derfor raskt og enkelt får flere gode tilbud fra ulike leverandører.

Det finnes flere typer varmepumper, og du må finne ut hvilken variant du ønsker deg og som kan gi deg størst nytte. Har du allerede vannbåren varmefordeling i boligen kan du går for væske til vann varmepumpe eller luft til vann varmepumpe. Disse to typene gir en jevne temperatur i boligen og en bedre varmedistribusjon. Om du ikke har vannbåren varmesystem i boligen din i dag bør du heller vurdere luft til luft varmepumpe. Dette er fordi vannbårne systemer koster en del å bygge inn, og en luft til luft varmepumpe vil fungere nesten like bra som de to overnevnte. Faktisk vil denne varianten være bedre om du ønsker å benytte deg av varmepumpe året rundt. Luft til luft varmepumpen vil gi deg god og varm temperatur om vinteren, mens om sommeren kan du bruke anlegget som aircondition. Varmen er kanskje ikke noe vi klager mest over her i landet, men om sommeren kan det bli så varmt at det er vanskelig å sove. Da er det godt med et aircondition anlegg.  

Har du allerede investert i en varmepumpe eller nå skal til innkjøp bør du huske på å gjennomføre en jevnlig varmepumpeservice. Varmepumpeservice gjør at varmepumpen får en så lang levetid som mulig, det er tross alt en stor investering og du bør derfor ta godt vare på varmepumpen din.

 

Eiendomsmegler ved boligsalg

Boligsalg krever mye forarbeid og er en lang prosess i seg selv. Det skal klargjøres til salgsannonser, visning, papirarbeid skal gjøres og mer. Hele boligsalsprosessen tar altså mye tid, og da er det ikke rart at flere velger å finne en dyktig eiendomsmegler som tar seg av alt det praktiske og sikrer et godt resultat av boligsalget. TjenesteTorget samarbeider med flere store eiendomsmeglere slik som Privatmegleren, Krogsveen og eiendomsmegler 1. Uansett hvor du bor er det viktig at du finner en eiendomsmegler som kan ditt boligområde. Her finner du eiendomsmegler for de ulike byene eiendomsmegler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

 

Hva er boligen verdt? Før boligsalget skal i gang må man vite hva boligen er verdt. Dette gjøres av en god takstmann. Dersom du har funnet en god eiendomsmegler kan du høre hvem de pleier å bruke, men du bør fremdeles innhente tilbud på flere takstmenn for å sikre at du får en dyktig takstmann og til en god pris.

 

Husk boligalarm som er FG-godkjent

Alle som bor i en bolig bør ha en god boligalarm som er FG-godkjent. En komplett boligalarm vil bestå av en innbruddsalarm og brannalarm. Skulle det skje noe vil du bli varslet og riktige nødetater vil rykke ut raskt om det er fare på ferd. Det er viktig at alarmen er FG-godkjent for å sikre at kvaliteten på alarmen er god, i tillegg får du redusert forsikringspremie på dine boligforsikringer hos forsikringsselskapet som en ekstra gulrot for å kjøpe boligalarm.

Det er flere varianter alarm å velge mellom og mange alarmselskap, ved å innhente tilbud på flere vil du få en alarm som dekker dine behov og til en god pris. I dag er selskapene Verisure og Sector Alarm som er de to største alarmselskapene i Norge, men du står fritt til å velge noen av de andre selskapene om du heller foretrekker deres avtale. Det viktigste er at du har en boligalarm der selskapet rykker ut om alarmen går for å finne ut hva som foregår.

 

Bygge på tomt

Om tomten din står tom fordi du ikke helt vet hvor du skal starte boligprosessen vil vi kunne hjelpe deg. Først og fremst bør du finne ut hva som er mulig for din tomt, deretter kan du innhente tilbud. For å sette i gang tankeprosessen kan du ta en titt gjennom en huskatalog. En annen vei å gå er å kjøpe et ferdighus. Dette gjør det betraktelig enklere og raskere å både starte byggeprosessen og finne noe som passer din tomt.

 

Garasjeport

Etter at du har bygd hus på tomten din ønsker du sikkert å bygge en garasje som hører til. De fleste med hus i dag har en garasje fordi det er praktisk å oppbevare bilen og diverse annet utstyr der. Disse eiendelene er av stor verdi og derfor bør du også skaffe deg en innbruddssikker og god garasjeport.

 

Få flyttehjelp

Etter å ha bygget hus eller nylig solgt bolig er det på tide å flytte alle tingene til ditt nye hjem. Å få et nytt hjem kan både være spennende og gøy, men selve flytteprosessen er et kaos av stress. Unngå å stresse ved å få flyttehjelp fra et flyttebyrå. De har lang erfaring i bransjen og tar seg av alle de tunge løftene. Du kan være sikker på at alle eiendelene dine blir flyttet på en profesjonell måte og heller bruke tiden din på andre ting som å nyte din nye bolig.

 

Utleiemegler sikrer utbetaling av pengene

Har du en sekundærbolig eller ønsker å leie ut et rom i ditt hjem vil du få en god ekstra inntekt hver måned gitt at leietaker betaler. Dette er, dessverre, ikke en selvfølge. Utleie av bolig innebærer en risiko, men ved å bruke en utleiemegler vil du sikre at leieforholdet går bra. Uteleiemegleren passer på at du får pengene inn på konto hver måned, og skulle ikke leietaker vil utleiemegleren likevel betale ut pengene til deg til riktig tid. Deretter går til verks for å kreve pengene av leietakeren. Du minsker altså risikoen, og skulle du ønske at de også tar seg av å finne en leietaker og papirarbeidet vil de hjelpe deg med dette.

 

Forsikring for forutsigbar fremtid

Med forsikring får du er forutsigbar fremtid som gir deg økonomisk sikkerhet. Enkelte forsikringer bør faktisk alle ha, mens andre forsikringer bør tegnes dersom du eier og bruker eiendeler slik som kjøretøy. Om du lurer på hva en forsikring vil koste deg kan du benytte vår forsikringskalkulator.

 

Eier du et kjøretøy er det lovpålagt i Norge å ha ansvarsforsikring. Dette er den absolutte minimum forsikringen du må tegne, men du bør likevel tenke på øvrig forsikring for også å dekke ditt kjøretøy. For kjøretøy som bil kan du ta en titt på bilforsikring (inkludert elbilforsikring) og bergene hva det vil koste deg gjennom bilforsikring kalkulator. Andre biler kan også ha behov øvrig forsikring om det er snakk om store verdier, slik som veteranbilforsikring og campingvognforsikring. Har du et mindre kjøretøy vil også ansvarsforsikringen være lovpålagt, men øvrige forsikringer trengs for å dekke mer enn bare personskader og tingskader av andres eiendom. Her gjelder Atv-forsikring, MC-forsikring og mopedforsikring. De økonomiske konsekvensene blir raskt store om du ikke har forsikringene på plass, også båtforsikring er godt å ha om du er mye ute på sjøen med båten din. Alle overnevnte kjøretøy innebærer en viss risiko å benytte. For å sikre din fremtid bør du derfor tegne en ulykkesforsikring, i tilfelle noe skulle skje.

 

Ønsker du å leve et trygt og forutsigbart liv er en reiseforsikring aktuelt. Dersom du blir syk på reise eller det skjer noe i hverdagen vil reiseforsikringen dekke deg. Reiseforsikring vil dekke deg, men om du ønsker å sikre din og dine nærmeste en forutsigbar økonomisk fremtid bør du se på øvrige helseforsikringer, deriblant uføreforsikring og livsforsikring. Barn som har hele livet foran seg bør også forsikres gjennom en god barneforsikring. For at ikke store uforutsette kostnader skal påvirke din økonomi gjelder det også å forsikre dine kjæledyr med dyreforsikring.

 

Absolutt alle har behov for en innboforsikring som dekker godt. Bare tenk på alle verdiene som finnes mellom husets fire vegger. Det sier seg selv at det ville blitt veldig kostbart for deg dersom brann eller vannskader oppstår og alle dine eiendeler går tapt. Innboforsikring vil også dekke om du blir utsatt for tyveri. Er du eier av en bolig eller fritidsbolig bør du sterkt vurdere å skaffe husforsikring og hytteforsikring. Innboforsikring dekker nemlig bare eiendeler som er innenfor husets rammer, mens med husforsikring og hytteforsikring vil du dekke også husets konstruksjon.

 

God isolasjon med gode vinduer

For at boligen din skal være godt isolert må du ha gode vinduer. Bor du i en eldre bolig er det stor sannsynlighet for at vinduene er av dårlig kvalitet og at de isolerer dårlig. Dette fører til at vinduene slipper ut mye varme og at boligen blir raskt opphetet om sommeren. Ved å bytte til nye vinduer sikrer du et bedre miljø inne i boligen, samtidig som du reduserer strømkostnadene. Gode vinduer isolerer godt, holder på varmen om vinteren og holder varmen ute på sommeren. Skal du først skifte vinduer kan du i samme slengen også skaffe deg god solskjerming. Det er en rekke ulike alternativer for solskjerming og det finnes både flere varianter av innvendige og utvendige typer. I dag er det pergola og markiser som er de mest brukte utendørs, mens persienner er preferert innendørs.

 

Bredbånd i høy hastighet

Alle i dag er nødt til å ha internett, altså bredbånd, for å henge med i svingene av dagens moderne samfunn. Selv om bredbånd  er helt nødvendig, er det ikke nødvendig å betale mer enn du må. For å få en så god pris som mulig for den hastigheten du har behov for kan du benytte deg av vårt skjema. Spar penger samtidig som du sikrer at du har en tilstrekkelig hastighet.

 

Radon

I Norge er det flere boliger som har for høye radonnivåer. Radon er en helsefarlig gass og usynlig. Altså er eneste måten å sikre deg å gjøre en radonmåling i boligen din. Er nivåene for høye kan du enkelt gjennomføre radontiltak for å sikre deg med den helsefarlige gassen som i verste fall kan føre til kreft.

 

Lån

På et tidspunkt i livet tar de fleste opp lån, men for å sikre at du ikke betaler sky høye gebyrer og renter bør du sammenligne tilbud fra flere ulike banker. Dette gjør at bankene konkurrerer om deg som kunde og du vil derfor få et gunstigere lånetilbud. At du bør innhente flere tilbud gjelder uansett om det er snakk om et boliglån,  forbrukslån eller andre former for lån.

Sitter du i dag på flere lån kan du også innhente tilbud for å sikre at renten er god. Får du andre tilbud som er bedre enn nåværende lån kan du enkelt flytte det over til den andre banken. Om du har flere smålån og dyre kredittkortgjeld bør du samle smålån for å unngå å betale gebyrer for hvert utestående lån. Å samle smålån gjør også at du bli tilbudt en bedre rente, og dermed sparer inn større summer hver eneste måned.

 

Forsikre din bedrift

Om du har en egen bedrift eller næringsvirksomhet innenfor landbruk bør du sjekke ut bedriftsforsikring, landbruksforsikring eller traktorforsikring.

Bedriftsforsikringer sikrer den økonomiske fremtiden til bedriften og vil dekker personer, kjøretøy, transport og andre eiendeler. Slike forsikringer kan skreddersys til å dekke akkurat det din bedrift har behov for og driver med. For å sikre lønnsomheten av bedriften er det viktig å føre gode regnskap. I tillegg skal jo regnskap brukes av skattemyndighetene i forhold til skatter og moms. Derfor kan det være lurt å skaffe seg en regnskapsfører. Pass på at det er en autorisert regnskapsfører med full kontroll innenfor gjeldende lover og regler.