↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

61 19 77 75

Besøksadresse

Sagvegen 7
2840 REINSVOLL
  1. Beskrivelse

Brødrene Sæther AS har i dag 9 ansatte og holder til på Reinsvoll, sentralt beliggende på Østlandet med raske forbindelser til hele Norge. 

PallekarmerKort vei til Jernbane og transportselskaper gjør alle leveranser raske og rimelige. Når du benytter oss som din leverandør av pallekarmer, paller og støtteemballasje, skal du vite at du har med en seriøs og kvalitetsbevisst leverandør å gjøre. Vi setter vår ære i å overholde leveringstider, kvalitetskrav og avtaler! Brødrene Sæther AS har gjennom mange år opparbeidet seg et ry som leverandør av paller, pallekarmer og forskjellige støtteemballasjer til mange bedrifter utover hele Norge.

Fleksibilitet er formålet med våre sammenleggbare pallekarmer. Fleksibilitet skal gi deg fordeler og redusere dine transport- og lagringskostnader. Sammenleggbare pallekarmer tilpasset EURO-paller lagerføres og kan leveres på kort varsel. 

Utenom standard pallekarmer kan vi også skreddersy karmer etter dine ønsker og tilpasset dine behov. Lengde og bredde kan variere, mens karmhøyde er standard. Våre pallekarmer er av høy kvalitet og har meget lang levetid. Dette vil på sikt være med å redusere dine kostnader. Ved å benytte standard pallekarmer eller skreddersy dem etter dine behov, oppnår du store besparelser:

  • Bedre utnyttelse av lastevolumene
  • Raskere lasting
  • Færre skader under lasting og lagring
  • Mindre volum ved retur
  • Maksimal utnyttelse av lastekapasitet
  • Redusert bruk av engangsemballasje.