↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

61 18 74 74

Besøksadresse

Kallerudlia 8
2816 GJØVIK
  1. Beskrivelse

VELKOMMEN TIL TELEDATA ØST GJØVIK AS.
TeleData Øst leverer og installerer det fremste innen kommunikasjonsløsninger. Kvalitetsprodukter, effektive løsninger, oppfølging og service gir garanti for sikkerhet. Vi er 20 ansatte fordelt på lokasjonene Gjøvik og Lillehammer. TeleData Øst er med i Elnett Øst. Elnett Øst er den største privateide elektrogruppen på Østlandet. I dag består Elnett Øst av 20 selskaper som utfører elektrisk installasjonsvirksomhet, med vel 350 ansatte og en omsetning på over 400 million NOK.

TeleData Øst setter fokus på de utfordringer næringsdrivende møter innen tele, data og svakstrømsløsninger. Vi leverer kvalitetsløsninger som effektiviserer og kostnadsreduserer tele- og databruken i den enkelte bedrift.

Vi er 20 ansatte fordelt på lokasjonene Gjøvik og Lillehammer. Våre ansatte har en lang og bred erfaring og en oppdatert kompetanse, innen et aldri stillestående fagfelt. TeleData Øst er godkjent av Post- og teletilsynet som teleinstallatør (TIA), kabel-tv installatør (KIA) og radio installatør (RIA). Vi har høy kompetanse innfor våre produktområder. TeleData Øst er en ledende leverandør av tele-, data- og sikkerhetsløsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor.

Vi leverer telefoniløsninger for store og mindre bedrifter, strukturert kabling, nettverksløsninger, konsulentbistand og rådgivningstjenester innen IKT, integrering og drift av komplette dataløsninger. Selskapets forretningsidé bygger på spisskompetanse innen tale- og datakommunikasjon, telefoni, systemintegrasjon og datasikkerhet, samt utføre høyest mulig servicegrad og kvalitetssikret dokumentasjon for våre kunder.