↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

61 18 78 70

Faks: 61 18 78 72

Besøksadresse

Sommerrovegen7
2816 GJØVIK
 1. Beskrivelse

Historikk. Brdr. Grønnerud har tilholdssted i Gjøvik, og vært i septikrenovasjonsbransjen siden 1950. Vi ble omdannet til AS i 1985, og er en 100% familieid bedrift. Vi har stor kompetanse innen VA kontroll og avløpsproblematikk, fra en start med enkle slamsugere til i dag som vi disponerer det siste og nyeste for tjenester og service innen:

 • Slamsuging
 • Høytrykkspyling
 • Rørinspeksjon
 • Sluttkontroll av vann og avløpsnett
 • Kran og transport

Mer om oss. Med hensyn til sikkerhet legger vi stor vekt på biler og utstyr, og har system både for kvalitetssikring og H.M.S. Vi betjener et stort antall privatkunder - borettslag - bedrifter og kommuner I Østlandsområdet. per i dag teller vi 15 ansatte som disponerer bl. a. fire kranbiler, to transporthenger, m.m. Vi løser også derfor oppdrag innen kran/transport. Vi har tilholdssted i eget garasjeanlegg oppført 1987 og utvidet 2001.

Høytrykksspyling. Er røret tett eller siger vannet dårlig ned? Vi åpner igjen ditt avløp, fra kjøkkenbenk til hovedkloakk - også den! Tømmer sluket seg seint etter at vaskemaskinen har tømt seg? Rør som har fungert i alle år vil etter hvert få avleiringer i form av fett og smuss? For effektiv fjerning av dette anbefaler vi høytrykkspyling. Vi kan i dag, med vårt utstyr av høytrykkslanger og dyser, åpne de fleste avløp og rørdimensjoner du måtte ha. Med spesialdyser kan vi kutte røtter og glatte gamle jernrør. Trykket justeres trinnløst etter jobbens behov. Vårt spyle og sugeutstyr fjernstyres.

Dette gjør at vi kan gå inn gjennom sluk og stakeluker, også innvendig i hus med et minimum av søl. Vi rengjør også brønner - borehull - plasser og fasader. Frosne avløp åpnes med høytrykkspyling. Vi har spesialisert oss for spyling/suging ved vanskelig fremkommelighet/terreng for eksempel: over jorder traseer og utenfor vei, der har vi kombinasjonsbil med firehjulstrekk og vinsj.

Slamsuging. Denne tjenesten er tilgjengelig i Gjøvik, Nordre og Søndre Land områdene.

Vi utfører tømming av:

 • Septiktanker
 • Fettavskillere
 • Sandkummer/Renner
 • Drenskummer
 • Overvannskummer
 • Mobile toalett

Vi utfører også septikrenovasjonen for Gjøvik kommune med et antall av 2700 abonnenter.

Rørinspeksjon. En rørinspeksjon fra Brødrene Grønnerud vil avdekke feil og mangler ved rør og avløp der gjentatte tetninger har vært et problem. Etter rørinspeksjon leveres en komplett forklarende rapport sammen med opptak på DVD. Utstyret vi benytter er det siste på markedet innen rørinspeksjon/rapportering.

Vi har kvalifiserte operatører for rørinspeksjon. Vi utfører også peiling/lokalisering av rør/kummer og traseer. Vi leverer komplett dokumentasjon av vann- og avløpssystemet ditt. Dette inkluderer overføring til Gemini VA, rapportering med Wincan, fallmåling, peiling og søking av kummer og rør.