↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

61 12 60 00

Besøksadresse

Gamlevegen 4
2879 ODNES
  1. Beskrivelse

Bjørnen Odnes - et naturlig stoppested langs vegen

Kafeteria - Selskapslokaler - Møtested - Catering - Hytter

Bjørnen ble etablert i 1986 og har servert god mat til veifarende i over 30 år. Vårt kjennemerke har alltid vært rikelig med god mat og god service i trivelige omgivelser.

Catering
Vi leverer en rikholdig catering meny fritt tilkjørt Nordre land, Søndre land, Gjøvik og Toten. Ta kontakt på tlf. 611 26 000 eller på mail: catering@bjornen.no for et hyggelig tilbud på vår catering tjenester.

Informasjon om oss
Våren 1987 ble Bjørnen etablert. Det hele startet med at Bjørn S. Olsen ønsket å finne på noe annet etter mange år som journalist og som en gammel skihopper ønsket han å videreutvikle Odnes skisenter. Han ble fort oppmerksom på at behovet for en kafe i kombinasjon av et skisenter. Derfor ble det bygd en liten varmestue i skibakken. På denne tiden fantes ikke de store skisentrene i nærområdet og trafikken var god. Derfor ble Bjørnen etablert med kafe, bensinstasjon og hytteutleie. Siden den gang har Bjørnen servert mat til både lokale og langveisfarende.

Odnes Skisenter er nå historie, men Bjørnen lever i beste velgående. Etter et par år med utleie og andre drivere er familien Olsen igjen tilbake på Bjørnen.

Nå er det andre generasjon som har tatt over driften. Ole André Heen-Olsen har ansvaret for den daglige driften sammen med en godt innarbeidet arbeidsstokk. Flere av de ansatte har vært med siden Bjørnen ble etablert og innehar lang erfaring med god, rikelig og variert mat.

Bjørnen er i stadig utvikling, og vi kan tilby gode lokaliteter for selskap, kurs og konferanse til en rimelig pris.
I kjelleren har vi modernisert vår «Bjørne Pub» som i tillegg til å være et populært selskapslokale, arrangerer pub, konserter og annet sosiale sammenkomster.


I alle år har god mat og god service hvert vårt varemerke enten vi har servert på huset eller catering. Vi leverer maten gratis tilkjørt i Søndre- og Nordre land, men leverer også til Gjøvik og Toten området med et lite tillegg i prisen.

Som gjest er du selvsagt alltid velkommen til å gi oss både ris og ros. Dette er ofte nødvendig for at vi skal kunne gi deg en best mulig tjeneste.

Se vår hjemmeside www.bjornen.no for ytterligere informasjon.