↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

61 19 00 00

Besøksadresse

Badelandsvegen 74
2830 RAUFOSS
  1. Beskrivelse

VELKOMMEN TIL BADELAND GJESTEGÅRD PÅ RAUFOSS

Badeland Gjestegård på Raufoss består av 46 rom fordelt på forskjellige kategorier. Alt  fra enkeltrom, dobbeltrom til familierom med plass opp til 5 personer. Alle rom har TV med de aller mest vanlige kanaler, samt eget bad med dusj og WC. Gjestegården består av 3 bygninger. To bygg i to etasjer med hotellrom, samt en sentralbygning som inneholder resepsjon, restaurant og bar, selskapslokaler, kurs- og konferansefasiliteter.

Våre selskapslokaler egner seg godt for selskaper fra 20  til 90 personer. Brylluper, barnedåp, konfirmasjon, bursdager, ja alle typer selskaper og jubileer.  Vårt kjøkken er kjent for rikelig med mat og god mat. Vi serverer forskjellige typer fest mat, fra diverse buffet som koldtbord, tapas, spekemat, forskjellige gryteretter og 1,2,og 3 retters middag.

Kurs og konferansefasiliteter med alt av AV utstyr, kapasitet opp til 50 personer gjør oss fullstendig forberedt på å ta imot gjestene for seminar, kurs, eller små og store møter. Her finner man roen og kan konsentrere seg om å gjennomføre et godt seminar.

Hele gjestegården gjennomgikk en omfattende og grundig renovering i 2007.  Vi har valgt å holde oss på en enkel linje, som gir deg mulighet til å bo rimelig og godt.

På samme gårdsplass ligger Toten Badeland. Her har man mulighet til å oppsøke "tropiske fornemmelser" midt på Østlandet. Deilige varme kulper, massasjebad, saunaer, relaxs avdeling med solarier og boblebad. Og ikke minst fantastiske lekemuligheter i vann for alle. Vannsklier, rutsjebaner, elvestryk og bølgebasseng for å nevne noe.

PRISER PÅ OVERNATTING
Enkeltrom fra  kr.  690,- 
Dobbeltrom fra kr 890,-  
Familierom, 4 personer fra kr. 1.390,-
Ekstra seng på rommet kr 150,-
Priser er p.r rom og pr. døgn og varierer ut fra sesong.
Kontinental frokost serveres til alle våre gjester.
Alle våre gjester får  20% rabatt på ordinære priser til Toten Badeland.

VARM MAT, KALD MAT, ALT DU ØNSKER
Badeland Gjestegård driver en utstrakt cateringvirksomhet. Velg fra innholdsrike menyer som inneholder koldtbord, spekematbord, selskapssnitter, smørbrød, lunsjsnitter, ostefat, rundstykker, baguetter, gryteretter og diverse drikkevarer....

For mer informasjon om priser og tilbud, ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Velbekommen!
VI TAR OSS AV DITT ARRANGEMENT

Har du en begivenhet som skal markeres er Badeland Gjestegård det perfekte sted. Vi dekker opp og beverter fra Meny, koldtbord eller det du måtte ønske. Badeland Gjestegård egner seg utmerket til forskjellige arrangementer som markeringer, selskap og festlige anledninger.

Konferansesalen i hovedbygningen tar opp til 50 personer og har alt av nødvendig utstyr, også mulighet for nett-tilkobling.

Frokost inntar du i vår frokostsalong. Man - Fred  mellom kl 07.00 - 09.00.  Lørdag og søndag mellom kl 08.00 - 11.00

Restauranten er åpen hver dag mellom kl 17.00 og 21.00. Vi har et godt utvalg i vår à la carte-meny.  Skulle du ønske en liten ettermiddagsrett, er vi selvfølgelig behjelpelig

BADEPARADISET TOTEN BADELAND BARE NOEN SKRITT UNNA
Vår nærmeste nabo er Toten Badeland, et av Norges aller flotteste innendørs badeanlegg på 4000 kvm. Bølgebasseng, elvestryk, rutsjebane, brattsklie, barnekulp, boblebad, massasjebad, badstuer, trimrom - og isbar samt servering.
Kort sagt; et badeeldorado for store og små . Besøk www.totenbadeland.no for mer info.