↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

970 74 895

Besøksadresse

Bråstadvika
2825 GJØVIK
  1. Beskrivelse

Området Bråstadvika ligger 2 km nord for Gjøvik Sentrum. Gjennom flere generasjoner har området blitt benyttet til fritidsformål, uten at noen har gjort noe med området for turisme. Gjøvik campingsenter A/S ønsker nye kunder velkommen til Strandoset terasse.Gjøvik Campingsenter A/S er nystartet, og ønsker å etablere en camping med store tomter, vann/avløp til hver plass. Dette er en ny type camping som avviker stort fra eksisterende campingplasser ellers i landet.

Dette byggetrinnet er anlagt i en skråning med plass til ca. 20 vogner. Hver plass har store tomter på ca. 200 kvadratmeter. Plassene er anlagt terrassert og forskjøvet, slik at alle får en flott utsikt og en usjenert uteplass. Plassene ligger ca. 30 meter fra Mjøsa hvor det er anlagt en sandstrand. I Forbindelse med denne er det også et aktivitetsområdet med blant annet en ballplass.

Plassen er under ferdigstillelse, men innflyttningsklar. Plassen ventes å bli ferdig høsten 2009. Plassen har et eget pent og nytt sanitæranlegg for kun disse kundene. Arealet er beplantet og skal asfalteres. OBS: Det er tillatt å sette opp fortelt og plattinger, men spikertelt er ulovlig. Derimot tillates det erstatning for spikertelt i aluminium/duk i ferdige moduler (for eksempel Isocamp).

Velkommen til et hyggelig besøk!