↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

61 10 93 40

Faks: 61 18 81 23

Besøksadresse

Kallerudlia 13
2816 GJØVIK
  1. Beskrivelse

VELKOMMEN TIL BYGGMESTER FJELLHAUG
Bygger Systemhus i Gjøvik

Vi har bygd boliger med et sunt og godt inneklima i over 40 år!

Er du klar over at nordmenn oppholder seg innendørs nesten 90 prosent av tiden? Og en god del av dette er i eget hjem. Da skjønner man fort at kvaliteten på luften vi puster inn er viktig. Et dårlig inneklima i din bolig kan faktisk gjøre deg syk!
Systemhus har samarbeidet med Norges Astma- og Allergiforbund og Teknologisk Institutt gjennom flere år. Sammen har vi utviklet vårt Friske Hjem konsept. Dette er din trygghet for at Systemhus ønsker å levere et godt inneklima i din nye bolig! Kontakt oss for å få vite mer om hvordan vi bygger Friske Hjem.

Drømmen om det perfekte resultat er en sterk drivkraft når man går i gang med å bygge seg en bolig. Da skal du vite at Systemhus, som en av landets største boligleverandører, garanterer deg kvalitet i alle ledd. I over 40 år har vi samarbeidet med solide leverandører av førsteklasses produkter, og vårt store nettverk av dyktige forhandlere rundt om i landet besitter høy kompetanse.

Vi skal være ledende på kundebehandling, inneklima og design.  I samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund har vi derfor utviklet konseptet Friske Hjem. Våre dyktige arkitekter jobber med norske formtradisjoner, samtidig som de lar seg inspirere av nye ideer og trender. For det er mange faktorer som spiller inn; estetisk utforming,  funksjonalitet og bruksegenskaper, materialvalg, energiløsninger og ikke minst økonomi.

Systemhus har som eneste boligleverandør blitt hedret med  Boligprodusentenes Nyskapingspris to ganger i løpet av tre år. I 2003 for huskonseptet Karakter, og i 2005 for byggesystemet  Tendenser. Så velger du oss til å hjelpe deg å realisere din boligdrøm, får du en samarbeidspartner som kombinerer solide byggetradisjoner og høy kvalitet med moderne og fremtidsrettede løsninger.

Godt inneklima er FRISKE HJEM.
Å sikre godt inneklima i det nye huset deres gir stor gevinst. Både for dere voksne og for barna er et sunt og friskt inneklima grunnleggende for trivsel og helse.

Systemhus er Friske Hjem
Systemhuskonseptet er bygget rundt idéen om Friske Hjem. Her kan dere lese om hvordan vi legger opp byggeprosessen, for å kunne gi dere et inneklima dere kan leve godt med.

Et sunt hus av sunne materialer
Når husvisjonen er definert og modellen valgt, får materialvalg stor oppmerksomhet. Så langt det er mulig anvendes anerkjente sunne materialer, det vil si at de avgir minst mulig støv og avgasser.

Et hus puster ikke av seg selv
Vi sitter selvsagt ikke med den endelige løsningen for godt inneklima, men setter fokus på faktorer som bidrar positivt. Skikkelig ventilasjon er et av kjernepunktene i vårt Friske Hjem-konsept. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning leveres derfor som standard i våre hus. Ventilasjonsanlegget trekker ut eventuelle skadelige gasser og filtrerer luften som kommer inn, uten å skape trekk.

Vi gjør det enkelt å holde et rent hus
Den vanlige støvsugeren virvler det fineste støvet ut igjen, og kan derfor være ganske forurensende. I et Systemhus er derfor stillegående sentralstøvsuger standard. Med den samles alt støvet i en sentral beholder, når dere kobler slangen til veggen.

Inneklimaveiledere
I samarbeid med Teknologisk Institutt (TI) og Norges Astma- og Allergiforbund, har vi utdannet de fleste av våre medlemmer til inneklimaveiledere. Våre inneklimaveiledere kan gi dere råd i valg av produkter og løsninger.