Den siktede etter Kapp-volden ble pågrepet i bil

BESLAG: Politiet tauer inn en bil i forbindelse med at en mindreårig er funnet kritisk skadd etter en voldshendelse i en privatbolig på Kapp i Østre Toten. Personen er fløyet til Ullevål sykehus i Oslo med livstruende skader.

BESLAG: Politiet tauer inn en bil i forbindelse med at en mindreårig er funnet kritisk skadd etter en voldshendelse i en privatbolig på Kapp i Østre Toten. Personen er fløyet til Ullevål sykehus i Oslo med livstruende skader. Foto:

Onsdag ettermiddag gjorde politiet beslag i en bil ved Kapp kirke som trolig har betydning for etterforskningen av drapsforsøket like i nærheten. Torsdag bekrefter politiet at mannen ble pågrepet i en bil.

DEL

En mann, faren i en familietragedie, har erkjent skyld for å ha forsøkt å drepe sin egen 15-årige sønn i boligen de bodde i på Kapp onsdag morgen. I etterkant av hendelsen, da Kripos og Innlandet politidistrikt jobbet på stedet, ble det beslaglagt en større personbil.

Hvilken relasjon bilen har hendelsen har ikke politiet sagt noe om, men et vitne på stedet fortalte til OA onsdag at den siktede forlot åstedet i en bil før han like etterpå ble pågrepet ikke langt unna.

Politiet bekrefter også overfor VG og Dagbladet torsdag at manne ble pågrepet i en bil.

Den siktede mannen ble framstilt for varetektsfengsling klokka 14 torsdag ettermiddag. Han hadde allerede erkjent drapsforsøket og samtykket til fengsling. Derfor ble møtet gjennomført som kontorforretning.

Verken den siktede faren eller den kritisk skadde 15-åringen har historikk med politiet fra før. Siktede skal ifølge forsvareren være i god fysisk og psykisk stand, men preget av den alvorlige situasjonen.

Artikkeltags