Det er duket for en ny episode i OAs suksess-podkast «Ærlig talt». Den kjente artisten og influenseren Marie Gram fikk mye og positiv respons på premieren.

Forrige gang snakket hun om kjærlighet i en moderne tid. Nå dukker hun videre ned i de store spørsmålene unge mennesker i Vestoppland stiller seg.

Relasjoner

– Vi er min fasit til et godt vennskap, sier Marie Gram til Emilie. Maries teori, eller fordom om du vil, er at det er vanskelig å etablere og opprettholde nære, dype relasjoner i dagens samfunn hvor man tilbringer så mye tid på telefonen.

Én nær venn eller flere? Er det færre som har den ene bestevennen i dag?

De gjennomgår spørsmålsrunden Marie kjørte på sin egen Instagram, og slår et slag for at det er lov til å slå opp med vennene sine.

Emilie og Marie mener selv de har fasiten på hvordan verdens beste vennskap skal se ut, og deler gledelig sine erfaringer og råd med lytterne.

Rovdyr

Podkasten til Maire ble sjøsatt 21. februar. Siden har pilen bare gått en vei. OA har markedsført den og har stor tro på at både denne og andre podkaster som OA planlegger, skal treffe yngre og nye lesergrupper.

Forrige gang møtte Marie Angelina – om hvordan jakte kjærlighet og forhold i moderne tid.

– Gutter og jenter tenker ofte litt ulikt. Gutter er litt mer rovdyr, sier de to.

Artisten Marie Gram skal framover bruke sin egen nysgjerrighet for å få svar på spørsmål som unge voksne er opptatt av, og kanskje teste sin egne fordommer i samme slengen.

Podkasten kommer til å bli lagt ut annenhver mandag klokken 6. Podkaster hører du på hjemme mens du gjør noe annet, for eksempel å stå opp. Men mange hører også podkast i bil, på jobbetur eller på bussen og toget – på vei mellom A og B.