«J. Torkehagen svarer ikke på mine spørsmål»

Vitensenteret Innlandet.

Vitensenteret Innlandet.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg må bare beklage Jan at du ikke har forstått hva jeg spurte om. Leserbrevet svarer overhodet ikke på det jeg spurte om.

Det er følgende jeg ville ha svar på: De ansatte på Vitensentret har i flere år nå vært svært misfornøyd med daglig leders holdninger til sine ansatte. Styret har slik jeg ser det, Ikke gjort noe for å løse situasjonen. Dette har vart i årevis og dette er du altså fornøyd med?

Har heller ikke fått noe svar på denne problemstillingen: Sitat fra OA «oa spør: Vil du foreta deg noe for å høre pedagogenes side av saken. Jan svarer: nei det vil jeg ikke. Eiere går ikke inn på den måten. Vi har fått de svarene vi ønsket, og har nå overlatt alt til styret. Det er jo slik at en bedriftsledelse kan ta avgjørelser som ikke alle ansatte liker. Det er jo pedagogene som selv har sagt opp. Da blir det opp til dem hva de gjør videre»

Hva var det dere ønsket? Solskinnshistorier om hvor flinke lederne er? Hvorfor har du tiltro til et styre som ikke har gjort noe for å få en løsning på problemene? Hvorfor i alle dager skal ikke et styre gå ned i materien og undersøke med de som har skoa på. Hvor står dette i aksjeloven? De er de første du/dere burde ha pratet med. Det er vel ikke slik vi mener at bedriftsdemokratiet skal fungere, Jan?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags