Prisutdelinger i Vestre Toten

Av
DEL

MeningerSom så ofte før, forundrer jeg meg over OAs prioriteringer når det gjelder forsider og reportasjer.

Torsdag 31. januar ble Fyrverkeridagene innledet med å hylle vinnerne av kultur- og idrettspris, frivilligpris, kulturstipend og idrettsstipend for ungdom i «salongen» i kulturhuset.

Et hundretalls personer, inkludert flere kommunestyrerepresentanter, overvar seansen, som var en trivelig, uformell og varm forestilling, ispedd Per Strands fine låter. Det var tid til bløtkake og kaffe med mer både før og etter ordførerens overrekkelser.

Jeg gledet meg til å lese OAs dekning av det hele i papiravisen lørdag, og ble så skuffet!

Artisten Fieh fikk stort bilde og omtale. Greit det, for så vidt, som den fremadstormende, unge og lokale artist hun er. Men det kunne jamen vært gjort annerledes, mener jeg.

Ella Fiskum fra R.E.D. Eina, en kulturell og kunstnerisk berikelse for Vestre Toten, holdt en flott takketale for prisen hun fikk, og som godt kunne vært sitert, en tale hvor vi faktisk ble bedre kjent med henne som menneske. Tordis Ødegaard, som ydmykt tok i mot Frivilligprisen, ordla seg i takketalen på en slik måte at vi ble rørt. De enda mer beskjedne og unge prisvinnerne, Elise Sivesind Åmot og Noman Khan Ahmadzai burde også vært nevnt på en mer utfyllende måte i lørdagens papiravis.

Det ble tatt bilder…. men det eneste som det ble plass til i papiravisen, var et (uklart) bilde av Ella fra juleshowet 2018.

Det slår meg at journalistens egeninteresse dominerer kultursidene i papiravisen. Det har hendt før, faktisk. Jeg tillater meg å minne om bredden.

Bedre lykke neste gang, OA!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags