Sentrumsutvikling Bøverbru, Eina og Reinsvoll; spør folk først

IDEER: – Nå oppfordrer jeg folk på de nevnte stedene å utforske egne og andres ønsker, tanker og ideer – og legge dem fram på grendemøter, som jeg håper – og forventer blir arrangert i løpet av våren, skriver Kristin Ringerud.

IDEER: – Nå oppfordrer jeg folk på de nevnte stedene å utforske egne og andres ønsker, tanker og ideer – og legge dem fram på grendemøter, som jeg håper – og forventer blir arrangert i løpet av våren, skriver Kristin Ringerud. Foto:

Av
DEL

LeserbrevI Vestre Totens budsjett for 2019 er det satt av 200.000 kroner til sentrumsutvilkling i de tre tettstedene i kommunen. Det er forelått videreføring i 2020 med samme beløp. Vi har flere ganger uttrykt overfor administrasjonen at de først og fremst må spørre oss som bor på disse stedene hvilke ønsker og tanker og ideer vi har.

For noen dager siden sendte jeg på vegne av Vestre Toten Venstre en forespørsel til planavdelingen om denne saken. Jeg har foreløpig ikke fått tilbakemelding derfra. Samtidig sendte jeg saken til leder i Utvalg for teknisk drift og plansaker (UTP). Leder Stian Pettersbakken meldte raskt tilbake at han setter opp saken i neste møte.

Som politiker mener jeg det er viktig at vi følger opp vedtak som er gjort. Og som Bøverbruing er jeg utålmodig! Jeg forventer at det blir innkalt til grendemøter raskt.

Nå oppfordrer jeg folk på de nevnte stedene å utforske egne og andres ønsker, tanker og ideer – og legge dem fram på grendemøter, som jeg håper – og forventer blir arrangert i løpet av våren.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags