Verdens tobakksfrie dag

RØYK: – Det finnes gode hjelpemidler for deg som vil slutte, ta utfordringen, bli røykfri du også, skriver artikkelforfatteren.

RØYK: – Det finnes gode hjelpemidler for deg som vil slutte, ta utfordringen, bli røykfri du også, skriver artikkelforfatteren. Foto:

Av
DEL

Leserbrev31. mai er verdens tobakksfrie dag. Det er en god anledning til å gjøre et forsøk på røykeslutt, men i år er det også viktig å ta ekstra hensyn til de rundt seg.

På grunn av koronaepidemien er det nå veldig mange som oppholder seg mer i og rundt hjemmet, både på fritid og i arbeidstid. Balkonger og hager blir flittig brukt, og vi lever tett på våre naboer, særlig i tettbygde strøk. Derfor er det ekstra viktig at vi ikke bare passer godt på vår egen helse, men også tar litt ekstra hensyn til de rundt oss. Norges Astma- og Allergiforbund mottar stadig henvendelser fra personer som blir plaget av andres røykevaner. Dette gjelder særlig røyking på balkonger eller i hager, hvor tobakksrøyken gjerne siver inn i andres boliger. På forhånd takk for at du som røyker viser hensyn.

Det finnes gode hjelpemidler for deg som vil slutte, ta utfordringen, bli røykfri du også!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags