Hva med bussen?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi i Eldrerådet på Gjøvik har hatt oppe mange ganger dårlige bussforbindelser i utkanten av Gjøvik kommune. Hver gang har vi blitt avfeid med at ingen bruker bussen. Ser i avisa at dere har foreslått bestillingsdrosjer. Det har vi også foreslått, men med dårlig respons. Skal de i tilfelle betale busstakst? Må det være flere som bestiller samtidig?

Det er også ytret ønske om at bybussen til Tobru kan gå opp Grytbakka og ned igjen, Vardalsveien, Eiktunet, Gjøvik Sentrum.

De var ikke så kravstore de som foreslo det, kanskje annen hver gang? Ble dette vurdert ?

I eldrerådet hadde vi med en fra fylket samt en fylkespolitiker fra Snertingdal. De visste ikke at bybussen gikk opp til Vardal kirke før, det blir bare dårligere og dårligere med tilbud for oss på bygda.

På siste møte i Eldrerådet hadde vi en fra kommunen som orienterte angående, gatelys og fortau i sentrum og nærliggende områder i byen. Flott det, men på bygda må skoleelevene klatre opp på snøplogkanten mens de venter på skolebussen, med fare for å skli ut i vegen når bussen kommer. Gatelys? Jo da, vi har i rundkjøringa, ellers er mye bruk av hodelykter.

Jeg har mange ganger sagt til vår ordfører at eiendomsskatten og skatten ellers vil dere ha, men hva får vi igjen?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken