Gå til sidens hovedinnhold

«Det er de voksne som er mest på iPad/mobil/pc hvis du tenker på det»

Artikkelen er over 5 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hvorfor vi er på pc så mye er fordi vi gjør lekser eller spiller spill og at fremtiden er teknologi. Voksene mener at barn/ungdommer er for mye på iPad /pc/mobil. Vi er jo på mobil/pc/iPad så mye fordi det er så mye lettere å bruke enn å skrive. Noen skoler har iPad/pc på skolen, og man kutter mindre trær, noe som vi trenger for å leve.

Som vi vet er teknologi fremtiden og det kan vi ikke endre. Men når barn/ungdommer kommer hjem så ser de at moren din eller faren din er på mobil/iPad/pc eller ser på YouTube.

Det er de voksne som er mest på iPad/mobil/pc hvis du tenker på det, det er det de fleste barn mener. Når voksne kommer hjem og ser meg på iPad/mobil/pc, så sier de at vi må gå ut og ikke bare sitte på iPad/mobil/pc, selv om vi sier at jeg var bare litt på iPad/mobil/pc.

Det er ikke vår skyld for at vi er på iPad/mobil/pc. Det er fremtiden. Og det er også dere voksne som er på pc/mobil/iPad.

Kommentarer til denne saken