Skrekk og ulvegru!

Arkivfoto

Arkivfoto

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Meninger 

Ulv og greier og sånt som er dritangstframtvingende! (Her får du et tips: Mens du leser, bytt ut ordet «ulv» med «fly» så opplever du enten at det klør av irritasjon i sjela eller du nikker i total enighet. Enjoy).

Kjære politikere. Den norske regjering. Jeg har i det siste fulgt med i enkelte debatter på internett og i avisene, og jeg føler for å komme med et lite innspill selv siden det er flere andre som har skrevet om det samme, og blitt hørt. Så hvorfor skal ikke jeg bli hørt når jeg nå forteller dere at jeg er redd for ulv? (Les: Redd for å fly). Jeg regner meg som en voksen kvinne og jeg betaler min skatt til samfunnet, slik alle lønnede her i Norge er pliktige til å gjøre. Skulle da ikke min sak bli hørt når det gjelder ulv? (Les: Fly).

Faktum er at jeg er livredd for ulv (les: Livredd for å fly). Jeg har hørt historier angående ulven (les: Jeg har sett programmer på tv) og har skjønt at ulv (les: fly) er farlige for mennesker. Selv har jeg ikke opplevd ulv på nært hold (les: Selv har jeg flydd i mange år før jeg fikk denne frykten) men så lenge andre frykter ulven (les: så lenge jeg er redd for å fly) så bør dette tas til etterretning.

Ulven må utryddes (les: flyene må settes på bakken). Det er helt uakseptabelt at et dyr (les: et framkomstmiddel) skal terrorisere en hel befolkning (les: meg) fordi myndighetene ikke vil ta grep (les: fordi jeg er en pingle). ALLE vet at ulv er farlig (les: Kirkebøkene sier at ... nei, faen, de er uleselige så vi lager vår egen fortolkning, dessuten vet vi at tyngdekrafta vil vinne over flyene når de går tom for drivstoff) og det er bare et tidsspørsmål før et barn blir spist (les: og barn reiser alene trygt ivaretatt av kabinpersonellet fordi ulv faktisk er redd for mennesket) og lemlestet (se forrige parentes) og spist levende (se forrige parentes).

Jeg har hørt om de som har greid å bekjempe ulven og ulvefrykten med rovdyrsikre gjerder og fakta (les: som har greid å bekjempe flyskrekken med terapi og angsten med andre virkemidler) men dette passer ikke meg (les: jo visst faen passet det meg å finne min metode for å fly) så jeg må innstendig be om at ulvejakta fortsetter (les: i helvete om jeg gidder å fiflefofle med ulvehatere lenger ... jeg har min Squeeze terapidelfin og den dreper verken fly, avganger eller ulver).

Så kjære regjering: (les: Jeg krever dette som ulvehater og naturidiot): Skyt alle ulvene i Norge (les: Sett alle flyene på bakken – men så var det ikke sånn likevel fordi jeg ikke kan kreve at min flyskrekk ødelegger livskvaliteten for mange andre).

Vennlig hilsen (les: Det går ikke an å skrive en vennlig hilsen etter et naturhatende innlegg. Case closed. Hilsen hun som fant løsninga på flyskrekken, uten å drepe natur eller ødelegge for mange andre her på denne elendige jorda).

Føkk ulvehaterne som kun hører på rykter og er for svake til å finne en løsning på sin ubegrunna frykt. Konklusjonen er at et menneskes frykt ikke må ødelegge livskvaliteten til en hel befolkning. Hilsen Squeeze Delfin, som funker som fjell mot MIN flyskrekk. Fordi jeg ikke er redd for ulv, som faktisk er redd for mennesker. Fly er ikke redd for mennesker, men jeg trosser flyene likevel. Fordi jeg er badass jævla drittøff som tør å face min egen frykt uten å plage andre.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags