Nå er ulven reddet!

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Ved en rettslig avgjørelse er ulvejakta stanset.

Dette er «en stor dag» for WWF og alle andre rovdyrvernere. Nå kan de glede seg og heise flagget.

Dette er en fortvilelse for landbruket og alle som vil ferdes fritt i skog og fjellområder, disse kan nå heise flagget på halv stang.

WWF Har saksøkt staten og bedt om at domstolene skal gjennomgå hele den norske ulveforvaltningen. Det skal også undersøkes om dette er i strid med norsk lov og internasjonale forpliktelser, ved å stoppe den pågående ulvejakten fram til rettssaken kommer opp.

Resultatet av dette er at rovdyrvernere har kunnet få god anledning til å trenere saken slik at den drar ut i tid.

Frykten for dette er at det vil ta lang tid før en endelig avgjørelse er klar. Det som nå skjer er at ulven kan herje fritt blant alle husdyra, slik at vi går mot en ny blodig ulvesommer.

WWF og rovdyrvernere kan også ved sin ekstreme politikk få en anledning til å få lagt ned landbruket. Ved terror kan mange virksomheter ødelegges, da ved hjelp av rovdyra.

Det blir også en viss redsel for alle som vil ferdes trygt og fritt i skog og fjellområder. Foreldre og skolebarn blir skremt for å ferdes etter skoleveien. Barn kan få en redsel som de vil plages med hele livet.

Det har blitt nevnt et faremoment ved dette som er at noen kan ta saken i egne hender.

Når en ser på saksgangen av andre rettssaker kan dette ta lang tid, veldig lang tid, i verste fall kan det ta år.

Det er alltid også nå lov til å være optimist på at dette kan løses snart, på en måte slik at det ikke blir noen tapende parter.

Rettferdigheten bør gjelde for alle.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags