Ulv!

Stakkars arme vedifulle ulv!

Stakkars arme vedifulle ulv!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevTil Berit Helberg! Har du og din organisasjon og andre forberedt dere på hva som nå kommer til å skje? Har dere iverksatt tiltak? Koordineres dette i samarbeid med politi og andre rettsinstanser? Er dere i forkant?

Det er nå den virkelige bruduljen starter! Kall det gjerne medaljens bakside! Bonden føler seg forrådt og lurt, og dette er faktorer som gir seg utslag av sinne! Bonden er fobannet! Proveseres bonden nok, så får du svar!

Resultatet av denne forbannelse er ulovlig slakt av ulv! Alt skal utraderes! Ingen igjen! Borte vekk!

lisensjegere legger ned sine skarpladde rifler, og sier opp sine verv! Hurra! Men dette er bare et spill for galleriet! De tar sine våpen hjem og setter dem i et våpenskap! De unnlater selv å låse, for våpenet kommer til å bli benyttet i nær fremtid! De venter bare på klarsignal fra dens arbeidsgiver! Som alle vet er dette bonden/grunneier! De får klekkelig betalt skal du vite!

Leiemordere er en passende beskrivelse på disse vi velger å kalle jegere! Hele denne bisarre greie er nøye planlagt og gjennomtenkt på forhånd!

Bonden(arbeidsgiver) skjuler sine spor og ansvaret på en fortreffelig måte skal du vite! Han er ekspert på dette område! Den økonomiske siden av det er sikkert formidabel! Men det er av mindre betydning, han har sikkert midler gjemt bort i skuffer og skap, midler som han har fra mange år med subsidier!

Koste hva det kostes må! Hovedmålet er jo som kjent, å kvitte seg med denne bastarden av en forhatt ulv! Han gir seg ikke, om du skulle tro annet! Han gjør bare hevd på sin rett denne fordømte skapning!

Konsekvens av handling sa du!? De bryr seg ikke nevneverdig skal du vite! Her gjelder det å skjule sin blodspor! Fremgangsmetode er som følger! Lokaliser, drep og grav! Egentlig en ganske grei måte å gjøre det på, for uten bevis, ingen pågripelse eller arrestasjon! Fri som fuglen! Og alle er vel forlagte og målet nådd!! HUSK, ALT SKAL BORT, RUBBEL OG BITT!

Hva kan gjøres for å motarbeide denne styggedom spør kanskje! ABSOLUTT ingen VERDEN TING! Maktesløshet vil bli stikkordet! Slaget er tapt! Gjør du bonden og hans hat fobannet, ja da blir sluttresultatet deretter!

Ære være deg og alle oss andre for å beskytte skogens vakreste skapning, men jeg tror med oppriktighet, at slaget er tapt! Bondejævelen har igjen seiret! Huff og gru! Jeg ber deg, ikke la dette skje!! Hilsen en som lever sammen med Ulven i norsk natur! Bevar ulven! Han er her for noe! Hans oppgave udiskutabel! Ulven har en helt spesiell plass i mitt hjerte og sjel!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags