Takk for støtten

INVITERER: – Herved rettes en invitasjon til rette instans i Gjøvik kommune om å bli med på en busstur i de områdene som du og jeg beskriver, skriver Morten Holm.

INVITERER: – Herved rettes en invitasjon til rette instans i Gjøvik kommune om å bli med på en busstur i de områdene som du og jeg beskriver, skriver Morten Holm. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Takk for støtten til oss i bussen Gjøvik, Per Christian Olsen, også takk for at du belyser situasjoner som vi bussjåfører har sagt fra om lenge. Det viktigste du beskriver er at dette går ut over de myke trafikantene som gjerne er i våre dødsoner, og at bussene må bruke fortau for å komme fram. De har ofte blitt glemt når vi har argumentert mot de forskjellige endringer som er gjort i og utenfor byen.
Med de løsningene som er gjort, og er under arbeid, blir hverdagen for både myke og motoriserte trafikanter en utfordring.
Når det gjelder Hunnsvegen/Øvre Torvgate samt den halvøya de lager ved Pers rammeverksted, er det forsvarlig?
Vi bussjåfører mener det ikke er det.
Hva koster det å gjøre så store endringer i vegnettet?
Herved rettes en invitasjon til rette instans i Gjøvik kommune om å bli med på en busstur i de områdene som du og jeg beskriver.
Har også fått med meg en kommentar fra en av byens borgere som skrev; slutt og surve. Nei vi «surver» helt til vi bussjåfører og andre som er avhengige av å bruke vegnettet hver dag blir hørt. Vi tenker sikkerhet og er opptatt av det hver dag.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken