Hvor mye Listhaug er for mye Listhaug?

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Meninger 

Jeg siterer Atle Antonsen og Johan Golden i «Misjonen» på P4 i januar: «Listhaug FORTSETTER å være IRRITERENDE i sin nye stilling.» For de fleste av oss vanlige folk som ikke stemmer FrP, er det et mysterium at en av landets mest splittende og mislikte personer fortsetter i toppstilling etter toppstilling i regjeringen.

NRK melder i dag om at det er vanskelig for Erna og Siv å fjerne eller flytte på henne grunnet hennes popularitet i partiet. KrF melder om forsøpling av den offentlige debatten. Og imens fortsetter Listhaug å slippe ruke etter ruke til allmenn bestyrtelse. Alle kommentatorer med respekt for seg selv må rykke ut. Og hovedpersonen selv lener seg god og mett tilbake, vel vitende om at hun igjen har oppnådd nettopp det hun ville. Vi har altså med en trassig unge å gjøre. Som ikke kan la være. Selv ikke som landets justisminister som snakker på vegne av regjeringen hver gang hun åpner kjeften, kan hun BARE IKKE LA VÆRE.

Ute i samfunnet får slike barn hjelp. Av voksne. Til å regulere seg. De får hjelp av voksne der de er - hjemme, i barnehagen eller på skolen. Vi har en justisminister som trenger hjelp til å regulere seg. Men hvor er de voksne? Vi har en justisminister som trenger en mamma. Hvis ikke Erna er den mammaen, er mitt eneste håp at resten av Høyre er det.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags