Svar til Geir Fauchald

Paula Elvesveen, folkevalgt for MDG i Vestre Toten

Paula Elvesveen, folkevalgt for MDG i Vestre Toten Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Takk for utvist interesse for mitt innlegg om folkevalgt-rollen. Jeg unnlot å bruke ditt navn i innlegget fordi jeg opplevde at det var temaet som var av interesse, ikke hvem som hevdet dette med at folk på lønningslista til NAV ikke kan være 1.-kandidat for et parti. Nå har du gitt deg til kjenne med en ikke alt for velvillig tolkning av det jeg skrev. Du nevner i din kommentar to ting:
1. At jeg ikke kjenner alle mine velgere.
Selvsagt gjør jeg ikke det. Ingen partier gjør det. Vi har som kjent hemmelige valg, og ikke alle flagger sitt politiske standpunkt. I tillegg kjenner vi ikke alltid alle medlemmer heller. Kun medlemsansvarlig i et lokallag har tilgang til medlemslista, og denne har ikke vedkommende anledning til å dele selv med styremedlemmene for partiet. Derfor er det kun de medlemmer eller velgere som gir seg til kjenne som vi vet hvem er.
2. Du skriver at jeg mener at jeg godt kan være ordfører.
Jeg vil opplyse om at de fleste ordførerkandidater (1.-kandidat for et parti) aldri blir ordfører. Jeg har ikke skrevet at jeg kan være ordfører, men jeg er selvsagt glad for at Geir F. er så optimistisk på MDG's vegne at han anser meg som en aktuell utfordrer til Stian Olafsen. Selv stiller jeg meg tvilende til at Ap vil gå inn for meg som ordfører. Heller ikke er jeg så optimistisk at jeg tror vi blir største parti i kommunestyret ved dette valget. Jeg håper selvsagt at det skal skje senere, men da er det nok ikke jeg som er 1.-kandidat. For øvrig har jeg ikke flere kommentarer til innlegget. Jeg regner med at de fleste som har lest mitt innlegg om folkevalgtrollen, har forstått det jeg skrev.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken