Stø kurs i Nordre Land

Av
DEL

Leserbrev
Jeg har nå lest gjennom samtlige valgprogram, og er ikke i tvil om at alle partier ønsker det beste for oss innbyggere i Nordre Land. Men årets valg handler for meg om trygghet, forutsigbarhet og arbeidsro. Som innbygger og næringsdrivende i Nordre Land er jeg bekymret for at alt skal snus på hodet igjen etter valget, da jeg opplever at ting nå er på rett kurs.
Fokuset på næringsvirksomhet har vært stort de siste fire årene og ballen har begynt å rulle. Endelig begynner det å føles trygt å investere og optimismen er på plass.
Jeg registrerer blant annet på OA sin valgomat at SV, Krf og Bygdelista ønsker å begrense utbyggingen i Synnfjellet, noe som vil få negative konsekvenser for det lokale næringslivet. Dette er veldig trist, og paradoksalt. Hvis prosessene nå stopper opp på grunn av nye omkamper, settes arbeidsplasser i fare, og kan ødelegge potensialet for at Synnfjellet kan bli den største arbeidsplassen i Nordre Land. Utbyggingen av Synnfjellet har ringvirkninger som virkelig gir næring til kommuneøkonomien.
Jeg opplever ordfører Ola Tore Dokken som en helhetstenkende og trygg ordfører, og jeg vet at Høyre og Senterpartiet har jobbet mye med å legge ned gode grunnsteiner det skal bygges videre på.
Valget i år handler som sagt for meg om trygghet og stabilitet, og hvem jeg føler er best egnet til å føre skipet videre.
Jeg stemmer i år på det partiet med størst fokus på inntjening til kommunen slik at vi kan sikre det gode tjenestetilbudet vi har i dag.
Det blir Høyre!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags