Gå til sidens hovedinnhold

Taperkontoret driver godt!

Artikkelen er over 5 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg treffer folk på gata i Dokka som stiller meg følgende spørsmål: Er taperkontoret nedlagt? Mange er forundret over at OA ikke lenger har noen omtaler av taperforeningen. Det jeg kan svare er at: Stiftelsen Rettferd for taperne driver som aldri før. Den nye generalsekretæren, Tor Bernhard Slaathaug, som overtok etter meg 1. November 2014, har gjort en stor og omfattende jobb for taperne. Slaathaug (36) er mye på TV og i radio, og han blir mye brukt av media sentralt.

Tor Bernhard Slaathaug har gjort en meget god jobb i forhold til mobbesaken, og han har opprettet ordninger med andre organisasjoner, som på nettet kan gå

sammen om denne saken, og fremme sine forslag der. Det er stor aktivitet på dette området, og generalsekretæren reiser mye, og løser mange oppgaver til det beste for taperne.

Den nye generalsekretæren har imot setning til Ola Ødegaard, en meget god utdanning, og han har utdanning innen sosiologi og kristenfag, og han har jobbet som prosjektleder i utlandet innen rekruttering. Han har solid erfaring med PR- og kommunikasjon, og dette er svært nyttig i hans nye jobb som generalsekretær i Stiftelsen Rettferd for taperne. Tor Bernhard Slaathaug er den personen vi ønsket skulle overta etter Ola Ødegaard, og han jobber med saker som gjelder tapere fra hele landet. Stiftelsen holder fortsatt til på Dokka i Storgata 26. Vi erfarer at Slaathaug har en viktig og god rolle i taperforeningen, og han gjør en svært god jobb der!

Derfor gode Vestopplendinger, og landinger, ikke vær bekymret for taperforeningen, den går meget godt med de ansatte som har jobbet der i vel 20 år. Arne Mellerud på Gjøvik er fortsatt formann for Stiftelsen, og han har vært med i 17 år. Arne Mellerud gjør sammen med generalsekretæren, en meget god jobb til beste for stiftelsen og tape rne. Jeg er ikke bekymret for taperforeningen, den går så det suser, selv om det ikke står noe i OA hver dag!

Kommentarer til denne saken