Snart åpner kafeen på Gråten

Av
DEL

LeserbrevDe lokale avisene kommer hvert kvartal med reportasjer om kafeen og leilighetene på Gråten. For kort tid siden kunne vi nok en gang lese at nå var det like før Pihl hadde en driver av kafeen på plass, og det er jo bra. Det er sikkert flere enn meg av dem som er innom på Kiwi og handler som savner muligheten for å kjøpe seg en kopp kaffe før de reiser videre.

Når det gjelder leilighetene så er det nok litt mer usikkert. Vi er alle forskjellige, så det er fortsatt håp om at det finnes noen som synes det er fint å sitte på verandaen og se ned på parkeringsplassen under seg og våkne til alle nattens tider av dem som leverer varer til butikken, men det positive er at det er kort vei til kafé og butikk.

Gråten blir omtalt som selve indrefileten på Sjusjøen, og på folkemunne blir Pihl AS latterliggjort for at de har bygd leiligheter som ingen vil kjøpe selv om de ligger på den fineste tomta, og en kafé som har et så fantastisk potensial at ingen vil drive den. Per Finneid er daglig leder i Pihl AS og den som blir linket til denne bommerten, men jeg mener å huske at det var styret i Pihl AS som opprettet et selskap med navn Sjusjøen sentrum AS for å utvikle denne indrefileten. I det selskapet er det vel Reinert Seljeskog som er leder, og ansvarlig for de valgene som er tatt. Hvorfor er det ingen avis som intervjuer han, og spør om han er fornøyd med utviklingen av Gråten. Styret i Pihl AS er heller ikke de som stikker fram hodet og uttaler seg med store bokstaver i sakens anledning.

Knut Pedersen,

bruker av Sjusjøen, Sjusjøen

Artikkeltags