Smittevernutstyr nok for tannhelsetjenesten

 BEKYMRET: – Vi er kjent med at fylkestannlegen er bekymret for manglende smittevernutstyr i denne helseetaten, skriver artikkelforfatterne.

BEKYMRET: – Vi er kjent med at fylkestannlegen er bekymret for manglende smittevernutstyr i denne helseetaten, skriver artikkelforfatterne. Foto:

Av
DEL

LeserbrevPensjonistpartiet Innlandet mener det er viktig å rette en henvendelse til Fylkesmannen Innlandet med en sak som berører sikkerhet og trygghet, for å forhindre smitte for såvel pasienter som ansatte i Tannhelsetjenesten Innlandet.
Bakgrunnen og begrunnelsen for henvendelsen, er at vi er kjent med at fylkestannlegen er bekymret for manglende smittevernutstyr i denne helseetaten.
Pensjonistpartiet Innlandet ser på dette som en svært viktig sak å ta tak i for å trygge ansatte og pasienter. Skal tannhelsetjenesten kunne klare å komme tilbake med optimal, og etter hvert ordinær behandling på alle klinikker, må hver ansatt og pasient møtes med de sikkerhetsanbefalinger myndighetene gir og pålegger. Og, uten tilstrekkelig smittevernutstyr, anser Pensjonistpartiet dette for å være umulig for etaten å imøtekomme.
Pensjonistpartiet Innlandet ber derfor Fylkesmannen i Innlandet om snarlig å skaffe til rette nok smittevernutstyr for tannhelsetjenesten slik at pasienter kan komme og få utført sine behov for tannbehandling.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags