Eventyret om Rødhette og ulven

Arkivbilde

Arkivbilde

Av
DEL

Meninger 

Dette er et argument (rene kronargumentet) som alle rovdyrvernere bruker flittig, for derved å vise hva rovdyrmotstandere tror på. Eventyret skal være et symbol på hvor farlig ulven er. For noen år siden hevdet jeg at ulven var farlig for mennesker. Da var det en rovdyrforkjemper som skrev at jeg måtte ikke lese om Rødhette og ulven om kvelden for da fikk jeg ikke sove. Jeg led av et fobi og burde søke psykiatrisk hjelp for ikke å bli redd for ulver.

Dette er et tomt argument, uten innhold og informasjon. Alle rovdyrvernere vil ha det til at de som er motstander av ulvens herjinger, og alle som er redde for at ulven er farlig for mennesker, tror på eventyr og skrekkhistorier. Hvem er det som vil være så naiv, barnslig og dum at en tror på eventyr? og av det får en viss redsel for ulver. Dette er en arrogant harselering av rovdyrmotstanderne, for at disse skal tie stille. Mangel på andre argumenter.

Rovdyret i dette eventyret kunne vært et hvilket som helst annet. Alle rovdyr store eller små er farlige for mennesker. Ulven ble valgt for den er det mest intelligente og kloke rovdyret som finnes. Den lurte jo både bestemor og Rødhette, noe som ingen andre rovdyr ville få til. Alle rovdyrvernere bør også lese slutten på eventyret, der begge ble reddet. Dette eventyret er et symbol og en lignelse på at det finnes mange forkledde «ulver» blant oss. De er både intelligente og kloke. Det må de være for at de ved sin lyssky virksomhet kan lure så mange som mulig. Alle disse har også på mange hold god hjelp. Jeg har selv vært utsatt for en utkledd ulv.

Disse forkledde ulvene finner vi alle steder i ulike forkledninger. Til eksempel kan jeg nevne noe, slik som ved bruk av data, telefon og mange andre metoder for å lure til seg store pengebeløp og verdier. Enkelte rovdyrvernere er også forkledde ulver som med sin propaganda, manipulering og hjernevasking vil bortforklare ulvens herjinger og at den ikke er farlig for mennesker. Derfor må vi hele tida være på vakt mot forkledde ulver for ikke å bli den tapende part. Heldigvis er det slik som at ulven i eventyret til slutt blir drept, også de fleste forkledde ulvene blir tatt og straffet. Jeg vil oppfordre alle til å lese eventyr for i disse er det en viss mening og en lignelse.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags