Skal vi reise til Stortinget og demostrere?

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevUlv jakta går så det suser!

Demokratiet er i ferd med å fylle de krav som landsbygda har satt som prinsipp i demonstrasjoner for å støtte Stortings flertallet i ulveforvaltningen i 2017.

Stortingets bestemmer, ikke de romantiske naturvernere som i to saker i Oslo tingrett har fått en juridisk nesestyver!

Jegerne gjør en jobb i ulveforvaltninga som før har kostet samfunnet millioner av kroner!

Våre skoger å fjell har århundrer med forvaltning der skog, fjell, er gjort folk med vett å forstand på slike oppgaver innenfor lover og regler vi har hatt helt fra Dansketiden.

Nok en gang er dette bevist av jegere i Hedmark, maken til faglig dyktighet skal en lete lenge etter, det viser att all annen jakt, bidrar til å holde mengde jegere med faglig kompetanse på ett område som er forbilledlig på andre samfunnsområder som trenger frivillighet.

De romantikere som har som mål å fylle våre skoger med kjøttetende rovdyr og fugler må nå erkjenne at vi kan ikke forvalte Nasjonalparker med en håndfull folk under Fylkesmannen, der SNO skal leke «Lensmann» i alle saker. Våre fjell gror igjen og blir ikke brukt slik som før, da forvalteren ikke lenger bruker de eldste tider som fundament og har derfor mistet kontakten med dem som bruker fjellet!

Vi burde vell nå gått i ett stille demonstrasjonstog foran Stortinget til ære for Demokratiet som i disse dager får en renessanse i forvaltning av utmarka til glede for folk som bor i disse områdene?

Stortingsvalget sist høst og demonstrasjonene vi deltok i har virket!

Arne H. Bakkestuen/Gausdal

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags