Dyreverdenens «IS-terrorister»

Sauekadavre

Sauekadavre

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Meninger 

I likhet med at profeten Muhammads tobeinte IS-terrorister etterlater seg store mengder døde og sårede i menneskeverdenen, skjer det samme med Vidar Helgesens firbeinte massemordere i dyreverdenen. – Og i likhet med at IS-terroristene stadig finner nye mål for sine groteske handlinger, blir stadig nye områder terrorisert av ulven, ettersom den stadig øker i antall, på grunn av at denne Høyreregjeringen har lagt sin vernende hånd over dem. Og hvis ikke de som er ansvarlige for denne miljøødeleggende rovdyrpolitikken snart gjør helomvending vil dette fortsette med å bli landets verste miljøkatastrofe i nyere tid, i likhet med hva folk opplevde bl.a. på 1800-tallet, og hvor man til slutt måtte gå militært til verks for å kvitte seg med denne landeplagen.

Nå er det Hurdal, Hadelandsallmenningene og Totenallmenningene som har fått føle denne ulveterroren, hvor det foreløpig er konstatert vel 100 sauer og lam som har fått smake ulvekjeften, men dette er nok bare begynnelsen på hva vi kan vente oss utover i beitesesongen.

Kjetil Ulset i Gran Saubeitelag sier at de ber om at de som er utenfor ulvesona vil ha stående fellingstillatelse til ulven er skutt. Men selvfølgelig vet Fylkesmiljøvernsjef i Oslo og Akershus, Anne- Marie Vikla best, og sier til VG at å ha noen dagers lengde på felling er vanlig praksis. Ja det er jo det som er det vanlige byråkratiske tungrodde systemet og som reduserer mulighetene for en effektiv jakt. Disse dyrene må skytes så fort de dukker opp uten byråkratisk innblanding. Nå må disse byråkratene begynne å høre på dem som kjenner hvor skoen trykker å rette seg etter det. I prioriterte beiteområder må det være stående fellingstillatelse på all ulv som dukker opp året rundt. For de vet at dette er potensielle lystmordere. Det er for sent etter at de har etterlatt seg store mengder sauelik. Og de må tas ut på sporsnø, for det viser seg nesten umulig på bar mark. Det må bli slutt på at urbane byråkrater skal sitte på sine kontorer i Oslo og diktere hvordan folk i Bygde-Norge skal forholde seg til denne rovdyrterroren som uansvarlige politikere har påtvunget dem.

Jeg forventer nå at Vidar Helgesen møter opp og medvirker til å spore opp sauekadaver som er et resultat av den rovdyrpolitikken han dikterer. Å han kan gjerne ta med seg sin overordnede, Erna Solberg, så hun også med egne øyne får sjå resultatet av den distriktsfiendtlige rovdyrpolitikken denne Høyreregjeringa står får. Hvis ikke anbefaler jeg at disse lemlestede sauekadavrene lastes opp på en lastebil og tippes foran Stortinget.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags