Stiller meg undrende til det massive kjøret fra venstresiden i politikken mot private aktører som tar ansvar for både unge og eldre i vårt samfunn? Som på denne måten investerer stor summer av egne midler og tar ut et utbytte på kanskje under 1 prosent.

Det som må være klart, er at verdier som kan benyttes i samfunnet er et resultat av at private skaffer arbeidsplasser og inntekter, som stat og kommuner kan bruke/misbruke. Det offentlig bidrar som kjent lite med inntekter til samfunnet. I stor grad bare bruker dem.

Skulle alternativer derfor være å gjøre som Støre? I stedet for, investere og plassere sine midler i «skitne» investeringer og få betydelig større utbytte som det beviselig har framkommet at Støre har benyttet seg av? Det er langt fra liv og lære i disse kretser.

Det som også er så forstemmende at den samme venstresiden bare kritiserer alt som har skjedd i de siste fire årene, med at alt er «for lite for sent», eller «for mye for tidlig» og at det er «fire tapte år»!

Gjennomgående, at de ikke husker (vil huske) hva som ble gjort/ikke gjort når de selv var i posisjon, «på deres vakt». Ville det ikke snart være på tide at de samme personene kan være noe mer redelige og etterrettelige i sine angrep på alle som ikke helt deler deres syn?