Hårsåre politikere?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerSanna Sarromaa har fått mye oppmerksomhet og mye kritikk etter sitt innlegg der hun kommenterer nominasjonsprosessen i Gjøvik Arbeiderparti. 

Jeg klarer ikke å lese hennes innlegg som personlig kritikk av Even Solhaug eller andre. Jeg leser innlegget mer som en litt frustrert ex-politikers forsøk på å være både morsom og ironisk. Så kan man diskutere i hvilken grad hun lykkes. En del kommentarer, særlig fra AP, er tydelige på at dette ikke burde kommet på trykk i OA.  

Jeg er inne i min 3. periode i kommunestyret i Gjøvik. Og jeg må innrømme at jeg kjenner meg igjen i mye av det hun skriver! Og at hun faktisk skriver ganske morsomt og treffende om hvordan lange møter av og til kan oppleves. Vi er da ikke så hårsåre at vi ikke tåler dette? Når det er sagt, er det ikke vanskelig å skrive under på at Even Solhaug er en dyktig og arbeidsom politiker, som jeg har stor respekt for! 

Jeg synes Sanna Sarromaa har satt i gang en interessant debatt etter sitt innlegg. Høyres dyktige ordførerkandidat Anne Bjertnæs har en svært god kronikk i OA 13. september, der hun bl.a. spør om noe bør gjøres med formen på møtene våre. Hvordan rekrutteres de folkevalgte? Hvordan få fram de mange dyktige kvinnene? Dette er viktige spørsmål å stille ett år før kommune- og fylkesvalget i 2019. 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags