Kommentar til Siv Elin Mellums i OA 27. februar

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. 

Tusen takk til deg som tar opp dette temaet, det er mange nok som sliter når de blir eldre og hjelpeløse. Alt som vi klarte før skal omgjøres. Kan vi ikke få lov til å bruke brevgiro, som vi har klart selv og føler at vi kan mestre.

Skal vi ha hjelp til å bruke nettbrett og disse nye telefonene og data i alle varianter, da blir vi sittende passive og se på at andre bruker det for oss. Hvis det i det hele tatt er så lett å få hjelp.

Vi må snart betale for at vi får smurt brødskiva vår ser jeg i avisa. Så da koster det snart mer enn det smaker. Ikke alle har like god råd, det er mange utgifter ellers som må betales.

Vi må få lov å kreve at vi får brev i postkassa 1–2 ganger i måneden fra eks. Nav og Banken, slik at vi kan ha litt kontroll med våre ut- og innbetalinger. Porto får vi heller betale da, det er tross alt billigere enn å kjøpe en datamaskin vi ikke klarer å bruke.

Er så hjertens enig med deg i det du skriver, tror flere også er enig i det. Glad for at dette blir tatt opp og belyst av mange. Kan tenkte meg at mange som har slitt hele livet, ville sette pris på og nyte noe gode år framover og slippe alt dette som er vanskelig for folk fra 70–95 år å forholde seg til.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags