For fjerde året på rappen får pensjonistene nedgang i kjøpekraften.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Ja da er pensjonist oppgjøret i havn, jeg antar at myndighetene er stolte av seg selv. For fjerde året på rappen får norske pensjonister nedgang i kjøpekraften.

Nok et element for å hate Norge, og deres behandling av pensjonister. Dette er våre surt opptjente midler, som staten stjeler av for trolig å kunne opprettholde et overtungt byråkrati og en høy innvandring. Det er alltid enklest å "stjele" fra dem som bare stort sett sitter stille i båten og ikke protesterer for mye.

Så kommer det i tillegg tomme løfter fra myndighetene, om at neste år blir alt så mye bedre. Har vi hørt disse løgnene før?

Regjeringen og Stortinget burde skamme seg, over måten de behandler dem som har bygget landet, og som har sørget for deres egen overflod. For når det gjelder dem selv, så er de ikke akkurat beskjedne. Men det ser ut til at skam er et ord som ikke eksisterer i deres vokabular.

Faktum er at det ser ikke ut til at noe parti innerst inne ønsker sine pensjonister noe vel, så det beste alle landets trygdede og pensjonister kan gjøre er å ikke stemme på disse svikerne av de som har vært med på å bygge vår velferd.

Som en pensjonist engang sa, "båre synd de ikke fikk mer juling og mindre mat", som et uttrykk for sin misnøye.

Så da er det vel bare å vente på 50 lappen i skattelette, for å polere på deres skammelige behandling.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken