Parkering i sentrum

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerJeg hadde egentlig tenkt å ikke skrive mer i avisen. Men med over 50 år med bopel i Nedre Torvgt. klarer jeg ikke å holde kjeft om utviklingen i sentrum.

Forrige gang for flere år siden da jeg tok opp problemene med parkering fikk jeg dessverre ikke nok støtte. Jeg ble sågår innkalt av gårdeierforeningen til et møte, hvor de mente at mitt engasjement ødela for deres planer. Hva disse gikk ut på er det vanskelig å se i dag.

Mitt forslag gikk ut på at det skulle være gratis parkering etter 12.00 alle hverdager (også lørdag). Da ble det slutt på parkering fra fredag til mandag. Dette er noe Gaute Hansen hos Gjøvik Elektriske sier ødelegger for han. For de som brøyter gatene gjør dette også at framkomligheten blir lettere.

Hva vet de som styrer kommunen om butikkdrift? Det er vel neppe noen som kan uttale seg av erfaring. At SVstyrte Miljøpartiet de Grønne kom på vippen var en katastrofe. Nå har de vært med på at XXL har fått etablert seg på Kirkeby og utbyggingen på Kallerud fortsetter. Hvordan kommer kundene dit? Med bil selvfølgelig. Snakk om miljøpolitikk!

Hvilken erfaring har lederen i OA med hva som skal til for å få et pulserende byliv? Har han ikke fått med seg hva de vanskelige parkeringsforholdene har gjort med Storgata? Ser han ikke alle de tomme lokalene? Dette er den samme personen som har ivret og vært en pådriver for å få XXL til byen. Hvilken betydning dette vil få for sentrum og CC blir det interessant å se.

Det er valg om cirka ett år. Det er å håpe at sammensetningen på Rådhuset blir en annen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags