Omsorgstjeneste.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Omsorgstjenesten fungerer ikke godt nok mange steder i landet, det er det ingen grunnlag for å diskutere. Det har den heller ikke gjort over lang tid, den har vært elendig mange plasser, og det har den vært i ti talls år, Det er en mengde skandalehistorier som har kommet frem.

Hvorfor har det ikke blitt gjort noe med det på så lang tid, når en kjenner til at det er så galt som det er i denne bransjen.

Det eneste som skjer er ansvarsfraskrivelse.

Det har faktisk gått så langt at det har gått med menneskeliv på grunn av det skandaløse manglende arbeide og ansvars fraskrivelsen som er utført.

Det tyder på at det hele er på grunn av pengebesparelse og ansvarsfraskrivelse.

Når stat og kommune setter i gang med omorganisering, er det å gi inntrykk av at nå skal det ordnes, men resultatet er mer byråkrati og ansvarsfraskrivelse.

Det som må gjøres er at staten tar det fulle ansvaret med å få bygg ut nok omsorgsmottak til behovet er dekket fult ut i hele landet.

Og så må det ansettes mer personell, slik at personellet kan få tid nok til hver bruker, først da får vi personell med omsorg for brukerne, en verdig arbeidssituasjon og ned sykefraværet.

Odd Sneland

Leder DISTRIKTSPARTIET.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags