Ola Tore, #minordfører

Av
DEL

LeserbrevEt kommunevalg er et valg av politisk parti, men også et personvalg. Jeg har lest alle partiprogrammene og tatt den lokale valgomaten. Forskjellene er ikke store. Alle ønsker det beste for Nordre Land kommune, men har litt forskjellig måte å løse oppgavene på.
Nordre Land trenger en synlig ordfører med god kjennskap til politiske prosesser. En ordfører er øverste politiske leder og kommunens ansikt utad. Ordførerens kompetanse og nettverk er avgjørende for hvordan Nordre Land-samfunnet utvikles videre. Ola Tore Dokken har to perioder bak seg i kommunestyret. De fire siste årene i ordførerstolen. Han har loset oss gjennom store utfordringer både i forhold til økonomi, og ikke minst barnevern.

Kimen er lagt til mange nye og spennende prosjekter som vi tror Dokken kan få i havn. I trange budsjettider kan det være en fordel å ha en ordfører med bakgrunn i økonomi. Dokken er lett tilgjengelig i lokalsamfunnet, han er engasjert og handlekraftig, samtidig som han etter hvert har opparbeidet seg et stort kontaktnett.

Fra 2020 blir vi en del av et større fylke, og hver kommune en mindre brikke i et større Innland. Det blir viktigere enn noen gang å ha et godt regionsamarbeid. Uansett valgresultat, vil vi få minst tre nye ordførere i Gjøvikregionen. For Nordre Land vil det, også i regionarbeidet, være en stor styrke at Ola Tore, med sin erfaring og kompetanse, blir valgt til ordfører.

Vi har god råd på ledere dersom vi lar denne muligheten gå fra oss.

Stem Senterpartiet. Godt valg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags