Gå til sidens hovedinnhold

Kyrkjeliv

Artikkelen er over 3 år gammel

Jeg har nettopp lest menighetsbladet for Nord-Aurdal nr. 4.2017. Jeg ble noe sjokkert over at ledelsen for bladet nå nærmest truer med at de må slutte å gi ut dette meningsfylte bladet som sendes alle innbyggerne i kommunen.

Jeg bor på Dokka, men jeg vil gjerne ha tilsendt Kyrkjeliv fortsatt. Jeg betaler gjerne mitt bidrag, for jeg liker å følge med alle nyheter og informasjoner om Valdres og deres kirkeliv.

Det vil være meningsløst må de må slutte med dette kyrkjeliv. Det er alt for viktig å få gitt ut bladet, og det burde dere som valdriser i Nord-Aurdal sette stor pris på. Men jeg blir sjokkert over den dårlige erfaringen med at det er altfor mange som overhodet ikke betaler for bladet.

Nei, gode nord-aurdalinger, rett opp ryggen, og finn den tilsendte giroen som lå i siste bladet, og betal deres økonomiske støtte til konto nr.: 2320.17.83224.

Det er ikke snakk om de store økonomiske uttellinger, men et rimelig godt bidrag. Det kan bli årets julegave til Kyrkjeliv. Bladet har en god redaktør i Terje Eklund og ellers gode medarbeidere. Bladet fortjener vår varme støtte. Jeg ønsker alle dere i kommunen og lesere av bladet en god jul- og et velsignet godt nytt år 2018!

Kommentarer til denne saken