NITO Oppland utfordrer politikere i Oppland til fronte denne saken og sørge for et endelig gjennomslag

RIKSVEG 4: - Det er naturlig at virksomhetene begynner å se seg om etter alternativer. Dette må forhindres, skriver Trond Brønstad i NITO Oppland.

RIKSVEG 4: - Det er naturlig at virksomhetene begynner å se seg om etter alternativer. Dette må forhindres, skriver Trond Brønstad i NITO Oppland.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.NITO – Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon – har med interesse registrert oppslaget i Oppland Arbeiderblad onsdag 8. mai om behovet for å bygge ut riksvei 4. NITO Oppland avdeling har mange medlemmer i Raufoss Industripark og deler fullt og helt bekymringene som Morten Brandtzæg og Ted Skattum gir uttrykk for. 

Tre av fire bedrifter er misfornøyde med framkommeligheten på riksvei 4. Sju av ti sier køer og forsinkelser er en utfordring. Det er naturlig at virksomhetene da begynner å se seg om etter alternativer. Dette må forhindres. For nettopp mangfoldet i bedriftsstrukturen i Raufoss Industripark er en av de virkelige styrkene til denne klyngen. På tross av intens konkurranse kan man også samarbeide om mange ting og spille hverandre gode. Ikke minst de siste års satsing på Norsk katapult MTNC – Manufacturing Technology Norwegian Catapult Center – åpner muligheter for framtidig industrisatsing og kompetanseutvikling i området. Vi må heller legge til rette for å tiltrekke flere virksomheter enn å miste noen. 

NITO Oppland utfordrer politikere i Oppland til fronte denne saken og sørge for et endelig gjennomslag. I år er det kommune- og fylkestingsvalg: La oss ingeniører og teknologer få merke at politikere i Oppland bryr seg om nærings- og industripolitikk og sørger for infrastruktur som gjør det mulig å videreutvikle industrien i Gjøvik/Toten-regionen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken