Brukte tonere og printerkasetter.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Meninger 

Ser i OA onsdag den 11. der avisen gjør en helsidereklame for Johs.Olsen og Brother Norge. Ja dere har gjort en kjempefin gest for miljøet, men jammen var det på tide at Brother Norge fikk på plass en returordning også. Det er bare det at Xerox-kunder har blitt vant med denne gunsten i en årrekke allerede. Dette er innordnet i Xeroxsystemet for en haug med år siden.

Rank Xerox har hatt returordning for tonerkassetter, brukt toner, resikuleringsordning for utbrukte kopi og printere komplett siden 1994! - altså i 24 år! foruten glass, elektronikk, plast, metall ,blir toner resirkulert til blant annet skokremproduksjon. Returordningen går med containerskip via Nederland til Japan.

Altså-Brother, det å ha returordning for tonerkassetter i 2018 er bedre sent enn aldri,men noen pionerutførelse er det langt i fra. Rank Xerox er fortsatt leder på resirkulasjon av gamle printere og kopimaskiner, og selskapet har mottatt ære og berømmelse i miljøkretser i 24 år! For dette ble Xerox også valgt som en av hovedsponsorene for Lillehammer OL, samt for sommer OL 1994.

Velkommen etter Brother, men som sagt gammelt nytt er vel ikke vært en helsides gratisreklame for Importør Brother og forhandler uten serviceverksted - eller? Følte det var på sin plass med en liten korreks.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags