Månedsbillett med kombinasjon tog og buss for ungdom ser ut til å ha forsvunnet i fylkessammenslåingen

MANGLER?: – Forsvinner tilbudet om månedsbillett når Innlandtrafikk-appen tar over 1. februar 2020 blir denne sammenslåingen en alvorlig forringelse av kollektivtilbudet for opplandsungdommen, skriver artikkelforfatteren.

MANGLER?: – Forsvinner tilbudet om månedsbillett når Innlandtrafikk-appen tar over 1. februar 2020 blir denne sammenslåingen en alvorlig forringelse av kollektivtilbudet for opplandsungdommen, skriver artikkelforfatteren. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi finner ikke igjen månedsbillett til 330 kroner for ungdom som gjelder for buss OG tog i Oppland på Innlandstrafikks tilbud. Denne ordningen må vel ha blitt utvidet til også å gjelde Hedmark? Eller er den faktisk fjernet som en konsekvens av fylkessammenslåingen? Tenk på ungdom som for eksempel reiser til skole hver dag med både buss og tog. Forsvinner tilbudet når Innlandtrafikk-appen tar over 1. februar 2020 blir denne sammenslåingen en alvorlig forringelse av kollektivtilbudet for opplandsungdommen.

Denne muligheten burde forsåvidt også finnes for voksne. Se både til Oslo og Stavanger. Der er kollektivbillettene sømløse og gjelder både for tog og buss. Med andre ord attraktivt å velge kollektivt oftere.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken