Luftambulanse i Innlandet – et nyttårsønske

Arkivbilde

Arkivbilde

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Meninger 

Gratulerer Venstre v/Kjetil Kjenseth med penger til prosjektering av luftambulansebase ved Mjøsbrua. Vi – befolkningen har ingen tid, eller liv å miste så dette er gode nyheter. Men hva skjer videre?

Jeg tror at det er best å gå for en totrinns løsning, hvor 1: Plassering av en base deles i en midlertidig, og hvis det blir nytt Hovedsykehus i Innlandet en permanent. Fordi vi ikke har tid å miste, ei heller liv. Og bland ikke luftambulansebase inn i sykehusdebatten.

La så to helseenheter sammen bestemme basens plassering, LUFTAMBULANSETJENESTEN ANS (som er helseforetakenes selskap for drift av luftambulanser i Norge) og SYKEHUSET INNLANDET. Her er det fagkunnskap og ekspertise til å løse oppgaven. Det kan ikke være politikeres oppgave å bestemme lokalisering. For å ta med litt historikk, Stortinget har vedtatt, for noen år siden, en landsdekkende luftambulansetjeneste, så man oppfyller her et gammelt vedtak. Alle som har skrevet og uttalt seg i denne saken er positive til etablering av basen i Innlandet, så nå må HANDLING TIL! Dette er et nyttårsønske med bønn om rask oppfyllelse. Mitt spørsmål blir da, hva skjer videre? Så kan den som føler for det, svare.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags