Kom deg opp av sofaen!

Lene Myhrvold

Lene Myhrvold Foto:

Av
DEL

LeserbrevVi er heldige som lever i et land hvor vi har rett til å stemme, og kan være med å påvirke hvem vi vil skal representere oss i politikken. Mange tar det kanskje som en selvfølge og glemmer hvor heldige vi faktisk er.

For visste du at ved sist kommunevalg var det bare 5755 personer av 10.490 stemmeberettigede som brukte stemmeretten sin i Vestre Toten kommune? Det betyr at hele 4735 personer lå på sofaen og tenkte «Neh, dette er ikke så viktig», og lot noen andre bestemme hvem som skal styre lokalsamfunnet vårt de neste fire årene. For vår kommune er det 4735 sofavelgere for mye.

Mange tenker at det ikke spiller så stor rolle hvilket parti som styrer lokalt, siden kommunene kun fører nasjonale regler, lovverk og retningslinjer. Det er bare tull! Ved å stemme ved årets kommunevalg i Vestre Toten kan du være med å bestemme om vi skal ha gratis skolefrokost, seriøsitetskrav til offentlige byggeprosjekter, ha landbruksplan for Vestre Toten, og om vi skal ha hele, faste stillinger i kommunen. Valget mellom å beholde kommunale arbeidsplasser eller økt privatisering. Valget mellom fellesskapet eller individet. Valget mellom å drifte kommunen vår på en forsvarlig måte, eller å bruke penger på togtunnel gjennom Raufoss sentrum.

Så kjære sofavelger: kom deg opp av sofaen! Stem på det partiet du tror kommer til å føre den beste politikken for vår kommune, eller stem blankt dersom det ikke er noen som passer deg. Det viktigste er at du bruker stemmeretten.

Og til deg som allerede har tenkt til å stemme: send melding til noen du kjenner før du skal ned til valglokalet og spør om de skal være med. Ta med deg en venn eller et familiemedlem når du skal stemme. Vær med å bidra til at flere bestemmer i Vestre Toten.

Du bestemmer fordi du stemmer!

Lene Myhrvold,

8.-kandidat, Vestre Toten Arbeiderparti

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags