Heia ungdommelig engasjement

ENGASJEMENT: Kristin Ringerud håper ungdom vil bruke sitt engasjement også i lokalpolitikken.

ENGASJEMENT: Kristin Ringerud håper ungdom vil bruke sitt engasjement også i lokalpolitikken. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leserbrev40.000 ungdommer streiket for klimasaken fredag.

Jeg har vært aktiv politiker for Venstre i V. Toten de siste 3-4 årene. Og mener det er viktig at vi som bor i kommunene følger med og engasjerer oss. Men vi er altfor få! Og vi er altfor mange godt voksne og pensjonister! Eller rettere sagt altfor få unge

Venstre har alltid vært «mitt» parti. Norges eldste parti. Som tidlig tok klima- og miljøsak på alvor. Som prioriterer kvalitet i skole. Som vil sikre gode og fleksible tjenester i omsorg, gi bedre tiltak innen psykiatri og rus, inklusive samarbeid og ivaretagelse av pårørende. Venstre som engasjerer seg i integreringsarbeidet, har et sunt menneskesyn og tar menneskerettigheter på alvor. Venstre som støtter småbedrifter og selvstendig næringsdrivende (som jeg selv var). Venstre som setter kultur høyt og støtter mangfoldig kulturarbeid.

Og som støtter og hedrer frivilligheten.

Venstre som sier «På lag med framtida», «Folk først «, «Frihet for den enkelte, men ansvar for hverandre».

Mandag 25. mars har Vestre Toten Venstre åpent møte på Frivilligsentralen på Raufoss. Vi ønsker innspill til hva vi skal jobbe for i neste kommunestyreperiode, små og store saker! Så nå oppfordrer vi ungdom og andre engasjerte/ interesserte vestretotninger til å møte opp!

Vi har ikke sendt inn lista på våre kandidater til kommunevalget 2019 enda; det skulle vært flott å sette opp ungdommer! Lista sendes inn i løpet av uke 13, så du må melde fra raskt hvis du vil være med.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags