Gå til sidens hovedinnhold

Mangfold er målet, Kihle

Artikkelen er over 3 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg fikk et spørsmål fra Marianne Khile i OA 27.juni 2018. Spørsmålet var rettet mot alle «tilhengere» av Sylvi Listhaug. I den kategorien kan vi nok legge hele Partiet De Kristne, og selvsagt meg personlig.

Khile informerer om at det er betydelig forskjell på innvandring og å støtte terroristenes rettssikkerhet framfor Norges sikkerhet. Jeg tipper hun tenker på Listhaugs mye omtalte facebookinnlegg i vinter? Khile har helt rett i at det er forskjell. Det er derimot et problem når samfunnet ikke ønsker å se en fare som er åpenbar og synlig. Det gjelder i alle saker, inkludert innvandring.

Khile spør når vi skal forstå at et mangfoldig samfunn faktisk bidrar til noe positivt. Spørsmålet er rettet mot mennesker i alle år som har slåss imot Arbeiderpartiet og sosialismens A4-politikk. Mangfold er selve målet! Folk er forskjellig og må behandles forskjellig.

Det Khile ikke nevner direkte, og dermed velger å overse, er faren ved Islam og islamisme. Den er svært omfattende og inkluderer terrorisme. Det ligger en ustabilitet i å forsøke å integrere personer inn i vårt moderne og frie samfunn som ikke ønsker vår frihet. Det finnes en type Islam som ikke kan forenes med demokrati. Vi ser det svært så tydelig i Sverige.

Den enkleste metoden for å hindre en slik utvikling er å ikke importere den. Derfor var svært streng asyl- og innvandringspolitikk helt essensielt. Da det ikke ble fulgt, gav det som resultat en utvikling som vil kreve svært så mye av samfunnet. Kanskje kan vi unngå å bli som Sverige på disse områdene, men det vet vi ikke svaret på ennå. Det viktigste er at vi holder fast ved våre verdier og rettigheter og ikke gir etter for press. Det inkluderer å ta vare på mangfoldet. Norge går inn i en svært turbulent tid uten at vi kan vite hvordan det vil ende.

Kommentarer til denne saken