Norske jenter bør sperres inne!

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

debatt:Nå er det slik at vi nordmenn har en tendens til å kritisere islam, da det er en kvinneundertrykkende religion, hvor jenter fra 7-8-årsalderen blir kledd i burka og niqab, for ikke å trigge sexsultne, middelaldrende «menn».  De mest ihuga muslimene holder som kjent kona hjemme for å lage mat, vaske og passe ungene. Slik hadde vi det til langt oppi 70-årene tenker vi, men heldigvis har vi kommet oss videre. Vel og bra. 

Nå har vi i Oppland en politistyrke som ønsker jentene tilbake til husene. De er klar over kulturforskjellene, de er klar over hvem individene er, de vet når de er ute og tafser på dem, og det vet hvor de bor. Løsningen: Jenter, ikke gå ute alene! Genialt politiarbeid, genialt påtalearbeid, og fantastisk integrering! 

Spark hele politietaten i det aktuelle området, og få på plass noen som gidder gjøre annet enn å spy ut diskriminerende skvip i avisene! Jentene i Oppland, og hele resten av landet forøvrig SKAL få gå ute alene om de ønsker det. Og de som IKKE skal gå ute er disse «kulturtafserne» som for enhver pris skal beskyttes mot seg selv, på bekostning av oss normale mennesker! Nok er nok, og trekker noen rasismekortet nå, så et en bolle, ta et par minutter og tenk over saken en gang til. Dette er alvor!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags