Vedtak til å gråte av

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Meninger 

Ja, så gjorde kirken det helt store ved å åpne dørene for vigsel av homofile. Skulle likt å vite hvilke referanser de viser til? Det er i alle fall ikke Bibelen! Dette vedtaket er bare en oppfyllelse av Skriftens klare Ord om at lovløsheten og gudløsheten skal bli stor i de siste dager. Sett fra et kristent perspektiv burde det ikke være flertallsbeslutninger, men Bibelens klare ord som skulle være avgjørende for kirkens lære?

Er ikke sannsynligheten stor for at det nettopp var Bibelen som lå til grunn for at det var straffbart å leve ut sin homofile legning i Norge helt fram til år 1972? Guds Ord har ikke forandret seg. Det ser derfor ut til at de liberale prestene som bifaller denne synden, kun har embetet som sitt arbeid. Hva Bibelen lærer er underordnet. I dag bør man helst be de homofile om unnskyldning.

Det er helt absurd å anvende Bibelens utsagn om at «Gud er kjærlighet», til fordel for homofil praksis. Er det ikke nettopp fordi Gud er kjærlighet at Han har fortalt oss syndere hvilke følger det vil få dersom vi fortsetter i ulydighet? Det er på tide at prestene begynner å opplyse folket om konsekvensene av ikke å adlyde Skriften, i stedet for å glorifisere synden?

Ifølge rabbinernes fortolkning av Skriftene «Babylonian Talmud», var det kun én gang i historien at menn giftet seg med menn, og kvinner med kvinner. Disse homoseksuelle giftermålene fant sted på Noahs tid og resulterte i at Gud utslettet hele jorden med en vann flom. Bibelen sier videre at slik det var på Noahs tid, vil det bli like før Jesu gjenkomst. Det ser nå ut for at Noahs tid har innhentet oss. Våkn opp prester, Bibelens Ord går i oppfyllelse for øynene våre! (Rom 1, 24–28. 2 Per 2, 5–8)

Da Gud tilintetgjorde byene Sodoma og Gomorra med ild på Abrahams tid var det også pga. seksuell umoral bl.a. homofili og sodomi. Guds Ord sier at forførelser vil komme, men det står et «ve» over dem som forfører. Videre sies det at noen vil forlate troen og vende seg til demoners læresetninger. Er det dette vi ser oppfyllelsen av i dag?

Det er ikke medmenneskelighet, men feighet, når man nedtoner Bibelens klare Ord, for å imøtekomme de homofiles krav. Kun akademikere er i stand til å mistolke Bibelens forståelse av nevnte tema. Ikke rart Jesus utvalgte seg enkle menn som fiskere og snekkere til disipler.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags