Nærhet og matglede

Av
DEL

LeserbrevIkke en langt avhandling fra meg nå. Det meste har jeg skrevet tidligere. Nå må vi besinne oss. Nå har vi den store muligheten til å bygge et nytt storkjøkken med det siste av moderne teknologi. Det vil si mindre bemanningskrevende i produksjonen, mindre produksjonsareale, rasjonelt og med effektiv drift som slik vår LEAN-kommune arbeider for. Det vil si sparte utgifter. (Rådmannen kalkulerer med å spare 1,9 millioner kroner. Det er cirka to stillinger)

Skal vi kaste våre arbeidsplasser, erfaring og kunnskap i søpla, mens mange andre kommuner både i Norge, Sverige og Danmark nå snur etter erfaring, og ser verdien i å gjenopprette lokale kjøkken. Vi trenger ikke gå lengre enn til våre nabokommuner. Selv regjeringen setter fokus på dette med reformen Leve hele livet og oppfordring til bygging av produksjonskjøkken der det også følger med offentlig tilskudd.

Til rådmannen; Regner som en selvfølge at du ser verdien i dette og våre folkevalgte stemmer for et vedtak som innbyggeren ønsker å leve med.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags