Fylkesmannen prater med to tunger

Av
DEL

LeserbrevFylkesmann Knut Storberget prater med delt tunge når han i Oppland Arbeiderblad den 26. august oppfordrer kommunene i Innlandet til å slå seg sammen. Sitat; Slå dere sammen. Ellers kommer dere til å slite, er beskjeden til de folkevalgte som styrer i Innlandet.
Det merkelige er at dette kommer fra samme fylkesmann som kommer med innsigelser mot et hvert initiativ om utvikling og vekst utenfor de by- og tettstedsgrenser som ligger inne i ATS Mjøsbyen. Det er også verdt å merke seg at han er medlem i og har sittet i storting og regjering for et parti (AP) som har til hensikt å reversere alt den sittende regjeringen har gjennomført, herunder også kommune og fylkessammenslåinger.
Vi i Vestre Toten FrP går til valg med et overordnet mål om at Vestre Toten skal bli en enda bedre kommune enn den er i dag. Vi vil ha utvikling, vekst og bosetting i hele kommunen i tillegg til byutvikling. Det skal være så godt å bo i Vestre Toten at flere vil etablere virksomheter og bosette seg her. Vi har derfor valgt våre hovedsaker med omhu for den kommende kommunestyreperioden.
Vi vil fjerne den usosiale eiendomsskatten, innføre statlig finansiert eldreomsorg, si nei til å bosette flere flyktninger inntil vi har et introduksjonsprogram som fungerer og at de som bosettes blir selvforsørget og vi sier nei til ATS Mjøsbyen og lokale bomringer.

Den femte hovedsaken er Ja-kommunen som skal danne ei ramme rundt det hele. Kommunene må være åpen, positiv og innovativ for de som oppsøker den og de ansatte må føle at de er med i prosessene.
Er du enig med oss i dette må du stemme og du må stemme FrP på valgdagen den 8.- og 9. september. Den som stemmer bestemmer. Vi vil Vestre Toten vel. Godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags