Det gjelder barnet Farida

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Meninger 

En,-man,-jeg,- sitter igjen med en utrolig vond følelse etter sakens utvikling den siste tida. Jeg er ikke engang fortsatt rasende på mennesker som sitter forankret i Norges lover og som ikke kan gjøre noe annet enn det som er deres jobb, de gjør antakelig, eller sikkert, det de må gjøre, der de er plassert.

Men hva er det vi holder på å gjøre? Ødelegge for et barn? Eller enda verre: Ødelegge et barn? Med alle opparbeidede regler innenfor vårt demokratiske handlingsrom, – og de er ikke få, – for å kunne avvise ei svært oppegående 12 års gammel jente som har ett eneste ønske: å bli norsk, med sin lille familie.

Det var noe som het tidligere: til barnets beste! Hvor har det blitt av dette hensynet i Faridas sak? Det dreier seg om et barn som allerede i mange år har kjempet for sin sak på en måte som ville tatt knekken på mange voksne.

Hvor lenge holder Farida ut sin kamp som virker etter hvert ganske håpløs? Og hva sitter vi igjen med, – alle vi som utgjør det norske folk? At vi sviktet! Og hva er demokratiet da verdt? Jeg skammer meg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags