Falske Erna

Arkivbilde

Arkivbilde

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Meninger 

Vår statsminister har vært på besøk i vårt distrikt (29.5). Hun besøkte Vardal ungdomsskole og ble orientert om skolens metoder og gode resultater. Videre var hun på Folkets Hus og besøkte det utmerkede etablissementet Globus Cafè, som er et arbeidstrenings og integrerings prosjekt. Erna Solberg er en linselus av stort format, alltid å finne i andre enden av et kamera. Hun inviterer seg selv til tilstelninger og sammenhenger som er hyggelige eller positive for hennes politiske agenda. Hensikten er å bli synlig i mediene i slike sammenhenger. Og mediene biter på agnet. Ovennevnte besøk ga god uttelling; En og en halv avisside i farger i Oppland Arbeiderblad med bilder av Erna med blide velgere og gode kommentarer.

Kan man være imot en slik ting, og skrive sure innlegg i avisen? Nei! Selvfølgelig ikke. Det er slik politikere på høyt nivå gjør, og Erna er dyktig i dette spillet. Men det oppstår en betydelig dissonans når man besøker og roser et integreringstiltak, med at kvinnene snakket godt norsk og hadde fremtidsplaner. I vårt distrikt eksisterer det en stor folkelig bevegelse for å gi Farida Kuhrami fra Dokka en mulighet til å vise hva hun kan bidra med. Men Farida er fange i ditt eget hjem, i den forstand at hun ikke tør å bevege seg ute fordi det ikke er trygt. Men Ernas soldater og byråkrater sier at det er trygt for Farida og familien hennes. Hvem vet best?

Farida har krav på å kunne bevege seg fritt, det er en menneskerett. Nå er hun i realiteten Erna Solbergs fange i sitt eget hjem, selv om hun har frihet til å gå ut og bli drept. Dette er ikke et juridisk eller byråkratisk spørsmål, det er politisk, og Erna har ansvaret.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags